02 / 05 / 2024

Wone Lighting ürünleri ile seralarınızı en verimli şekilde aydınlatın!

Wone Lighting ürünleri ile seralarınızı en verimli şekilde aydınlatın!

Teknolojik gelişmeler farklı sektörlerde kendine yer edinmeye başladı. Şüphesiz ki teknolojinin en çok kullanıldığı sektörlerden biri de tarım. Wone Lighting ürünleri ile seralarınızı en verimli şekilde aydınlatın.



Aydınlatma sektöründe yer alan firmalarında bildiği üzere LED aydınlatması ile adaptasyon eğrisinin hokey çubuğuna yerleştirilmesi ile seralarda elektrik tasarufu yapılmaktadır.

Son yıllarda aydınlatma sektöründe yaşanan gelişmeleler bahçecilik ve tarım sektöründe tahminlerinde ötesinde verimlilik sağladı.Seralarda kullanılan LED’ler sayesinde bitkiler yeşil görünmektedir. Bitkilerin yeşil görünmesinin sebebi de kırmızı ve mavi,iki temel foto sentetik reaksiyon kuşak aralığında emilir. Sera da kullanılacak olan LED ler sayesinde ışığın rengi bahçecilik kırmızısına dönüştürebilir. Bu şekilde yapılacak olan LED aydınlatması ile standart trafik ışığından veya fren lambasından daha derin bir ton edilir.

HPS formatında küre şekilindeki vericiler gömme ışık aplikasyonu kullanıldığında ise, ışık huzmesinin etrafa yayılmasını sağlamak için fotonların %40’ı kayba uğrar. Bu durumu sokak aydınlatma ile karşılaştırdığımızda LED’ler doğal bir gömme ışık vericisi olduğu için daha avantajlı olmaktadır. 

Aydınlatma sektörünün  öncü isimlerinden Wone Lighting deneyimlerini sizlerin hizmetine sunuyor. Wone Lighting’e ulaşmak için: http://wonelighting.com/



Geri Dön