Konut

WOO'dan yüzde 40 indirim üzerine yüzde 20 indirim daha!

Yaz coşkusunu the WOO'nun birbirinden farklı ve güzel ürünler ile yaşamaya ne dersiniz?

Ev yaşamına dair mobilyadan terliğe geniş bir ürün yelpazesini yepyeni bir mağazacılık anlayışı ile sunan the WOO, yaza özel çok farklı bir kampanya başlattı. Tarih sınırlaması olmayan bu özel kampanya kapsamında the WOO tüm ürünlerinde yüzde 40 indirim üzerine yüzde 20 indirim fırsatı ile 2010 yılı sonbahar sezonu öncesi yazın coşkusunu evinizde, bahçenizde ve ofisinizde yaşatıyor...

Yaz mevsimi ile birlikte hemen herkes evlerini ve ofislerini yenilemek istiyor. Hatta "bahçelerimiz" neredeyse öncelikli yaşam alanlarımız haline geliyor. "Yeniden doğuşu" simgeleyen yaz mevsimi ile birlikte, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre yaşam mekânları sunan the WOO da özel mi özel bir yaz kampanyası başlattı. Tarih sınırlaması olmayan bu kampanyada the WOO mağazalarından alışveriş yapan herkes, tüm ürünler üzerinde yüzde 40 indirim üzerine yüzde 20 indirim fırsatı yakalıyor.

Ev ve ev yaşamına dair iç mimari bakış açısı ile sunan the WOO'dan alışveriş yapan herkes yüzde 40 indirimin yanında yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecek. Koltuktan kanepeye, aksesuardan aydınlatma ve duvar ünitelerine, mutfak gereçlerinden ev tekstiline kadar yüzlerce ürün, bu özel fırsatla Palladium Alışveriş Merkezi ve Forum İstanbul'daki the WOO mağazalarında ziyaretçileri bekliyor.

Herkesin kendi evinin mimarı olabilmesi için mimar gözüyle dekore edilmiş mekânlar sunan the WOO'nun en son trendleri, kendine özgü yaratıcı tarzıyla uyumlu ve işlevsel bir şekilde sunan mobilyaları, kanepeleri ve oturma grupları göze çarpıyor. Beş bine yakın ürün alternatifi ile the WOO, her zevke ve mekâna uygun farklı fikir ve kombinasyonların oluşturulmasına olanak sağlıyor.

İlk mağazasını geçtiğimiz yıl Palladium Alışveriş Merkezi'nde açan the WOO, Şubat ayında Forum İstanbul'da bin metrekarelik alanda ikinci mağazasını tüketici ile buluşturdu. Mimari dokunuşlar ile şekillenmiş binlerce ürünü, profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde sergileyen the WOO mağazalarında zaman sınırlaması olmadan başlattığı "yaz fırsatları" kampanyasının yüzde 40 indirim üzerine uyguladığı yüzde 20 indirim fırsatını kaçırmayın!

The Woo Hakkında
Ev ve ev yaşamına dair farklı seçenekleri içmimar dokunuşu ile buluşturan the Woo, ithal ve yerli 5 bin çeşit ürünü iç mimari bakış açısı ile sunuyor. Klasikten moderne, artnouveau'dan minimalist anlayışa kadar pek çok farklı tarzı içinde barındırıyor. Mobilyadan terliğe her türlü ürünü yeni perakendecilik anlayışı ile sunan the Woo, herkesin hayalindeki evi gerçeğe dönüştürüyor. İlk mağazasını Kasım 2009'da Palladium Alışveriş Merkezi'nde açan the WOO, 2010 yılının Şubat ayında da Forum İstanbul Bayrampaşa'daki ikinci mağazasını açtı. Önümüzdeki dönemde 5 mağaza ile hizmet vermeyi hedefliyor. Gelen herkesin hazır dekore edilmiş alanlarda gezdiği the Woo'da, ev tekstili ürünlerinden mobilyaya her ürün bulunuyor. 

Ayrıntılı bilgi için:
Web: www.thewoo.com.tr