30 / 04 / 2024

www.avrupakonaklariflorya.com yayında!

www.avrupakonaklariflorya.com yayında!

Avrupa Konakları Florya projesinin web sitesi www.avrupakonaklariflorya.com yayına girdi. Sitede projenin ayrıntıları açıklandı. Florya'da, Artaş İnşaat, Öztaş İnşaat ve Emlak Pazarlama İnşaat tarafından gerçekleştirilecek proje için şu an ön talep toplan



Avrupa Konakları Florya projesi Florya'da, Artaş İnşaat, Öztaş İnşaat ve  TOKİ  iştiraki Emlak Pazarlama İnşaat tarafından hayata geçirilecek.

Avrupa Konakları Florya projesinde konutların metrekare satış fiyatı 4 bin 500 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Projenin ay sonu satışa sunulması planlanıyor.

Avrupa Konakları Florya projesinin satış ofisi açıldı. Projenin maketi de hazırlandı. Projenin 1 yıl içerisinde natamam olarak teslim edilmesi planlanıyor.

Avrupa Konakları Florya projesinde 215 metrekare 4 oda 1 salon giriş katları, 235 metrekare 4 oda 1 salon normal kat ve 405 metrekare 5 oda 2 salon çatı dubleksi daire planları mevcut.

Resmi satışların henüz başlamadığı Avrupa Konakları Florya projesi 8 blokta 80 konuttan meydana geliyor. Toplam arsa alanı 15 bin metrekare olan Avrupa Konakları Florya projesi, Florya Atatürk Ormanının hemen yanında bulunan arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Avrupa Konakları Florya projesinde vaziyet planında belirtilen şekilde site çevresi güvenlik duvarları ile çevrilerek araç ve yaya girişi için güvenlik noktası oluşturulacak.

14 bin 955 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Avrupa Konakları Florya projesinin 11 bin metrekaresi yaya yolları, yeşil alan, göletler, pergoleli oturma alanları, spor alanlarını kapsayan peyzaj alanı olarak tasarlandı. Site içinde çocuk oyun alanları oluşturulacak. Ayrıca site içinde çevre duvarını kontrol altında tutan güvenlik amaçlı kapalı devre kamera sistemi (CCTV) kurulacak, güvenlik merkezinden 7/24 saat izleme ve kayıt yapılacak.

Dijital IP tabanlı renkli görüntülü interkom sistemi kurulacak. Daireler, blok girişi ve site giriş kapısı ile sesli ve görüntülü iletişim kurabilecek.Konut ve site ortak alanları için kesintisiz enerji sağlayacak yüzde 100 kapasitede jeneratörler konulacak.

Avrupa Konakları Florya projesinde gölet alanı altında sosyal tesis inşa edilecek. Sosyal tesiste kapalı yüzme havuzu, kapalı çocuk havuzu, iki adet sauna, iki adet buhar banyosu, iki adet aerobik salonu, fitness salonu ve Türk hamamı bulunacak.

Avrupa Konakları Florya projesinin birinci bodrum katında 7 bin 900 metrekare alanda, 220 araçlık kapalı otopark bulunacak. Kapalı otoparktan konut bloklarına ve sosyal tesise direk ulaşım sağlanacak.

Betonarme karkas binalardan oluşacak olan Avrupa Konakları Florya projesikonvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecek.Temel, yapı çevresi ve saha yağmur suyu drenaj sistemi yapılacak. Bağımsız daireler arasında ses yalıtımı yapılacak. Hidrofor ve su depolarının olduğu mahallerde ses yalıtımı yapılacak. Döşemelerde şap altı yalıtım yapılacak. Döşemelerde şap altı yalıtım yapılacak. Tüm dış cephede mekanik montajlı cephe içinde kesintisiz ısı yalıtımı yapılacak.

Avrupa Konakları Florya projesinde ayrıca metal kenet çatı olarak imal edilecek çatılarda su, ısı ve ses yalıtımı yapılacak. Çatı katlarında aydınlatma ve havalandırma amaçlı teraslar ve çatı pencereleri düzenlenecek.Tüm dış cephede mekanik montajlı ahşap görünümlü kompakt laminat, kompozit panel, doğal taş görünümlü porselen seramik kullanılacak.Tüm balkon ve Fransız balkonlarında temperli lamine cam korkuluklar kullanılacak. Projede ayrıca Türkiye yangından korunma yönetmeliği dikkate alınarak; adresli dedektörler, manuel yangın ihbar butonları ve flaşörlü yangın ihbar sirenleri ile dijital adresli yangın algılama ve ihbar sistemi tesis edilecek.

http://www.avrupakonaklariflorya.com/

0212 426 86 57
Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön