09 / 05 / 2024

www.boschworld.com yenilendi!

www.boschworld.com yenilendi!

Türkiye'nin öncü interaktif pazarlama ajansı adinteractive, projelendirdiği www.boschworld.com web sitesini yeniledi



Türkiye'nin en dikkat çekici online yaşam platformu BoschWorld'de yenilikler bitmiyor. adinteractive'in projelendirdiği www.boschworld.com sitesindeki aktif ev sayısı 39 bin 995'e ulaştı. Siteyi ayda 10 bine yakın kişi ziyaret ederken, bine yakını BoschWorld'den ev sahibi oluyor. Her ay verilen hediyelere ise ortalama 5 bin kişi başvuruyor… 

Binlerce üyesi olan BoschWorld'de istenen yerden, istenen etap ve mahalleden ev seçilebiliyor, para ödemeden sanal âlemde bir ev ve komşu sahibi olunabiliyor. Evdeki çiçekleri sulamaktan evi ısıtmaya, akvaryumdaki balıkları beslemekten çamaşır yıkamaya, evi toplamaktan alışveriş yapmaya kadar pek çok sorumluluk eğlenceli bir şekilde yerine getirilmeyi bekliyor. 

BoschWorld'deki tüm mutfak eşyalarını Bosch'un yeni ankastre serisi ile yenileyen adinteractive, ev sahiplerini büyülüyor. Profesyonel kullanım özelliklerinin yanı sıra, teknoloji ve tasarımın mükemmel ahengini de temsil eden yeni ankastre serisi cihazlar, mutfaktaki tüm ürünlerin çelik doku ve kontrol panellerini birbirine uyumlu hale getiriyor. Bunun yanı sıra aynı anda online olan BoschWorld sakinlerinin birbirleri ile yazışabilmeleri için özel mesajlaşma da yayına alınarak site, daha interaktif hale getirildi. 

Akvaryum görevini sanal yaşam platformu BoschWorld'e de ekleyen adinteractive, site sakinlerinin en fazla 5 adet balığı akvaryuma ekleyip bakımlarını yapmalarını sağlıyor. adinteractive 2 gün boyunca balıkların bakımının ihmal edilmesi durumunda, görevi BoschWorld Hayvan Bakım Servisi'nin üstlendiği bir sistem de oluşturdu. 

Avatar modülünün de yayına alınmasıyla BoschWorld sakinleri, profil görsellerini sistemden seçerek belirleyebiliyorlar. Ayrıca yayına giren özel günlere yönelik kutlama modülü sayesinde günler daha güzel geçiyor. adinteractive, online yaşam platformu BoshWorld'de kontrol paneli üzerinden reklam filmleri izlenebilmesini de sağlayan bir sistem oluşturdu.

BoschWorld ile ziyaretçilere farklı bir yaşamın kapılarını aralayan adinteractive, geleneksel pazarlama pastasının dramatik oranda küçüldüğü 2009'un birinci çeyreğinde yüzde 85 gibi rekor bir oranda büyüme gösterdi. Uzun süredir global pazardaki uluslararası firmaların da dikkatini çeken adinteractive, global ajanslardan gelen ortaklık tekliflerini değerlendiriyor. adinteractive hakkında www.adinteractive.com.tr adresinden bilgi alınabiliyor.


Geri Dön