07 / 07 / 2024

www.maverabasaksehir.com sitesinden ön talep toplanıyor!

 www.maverabasaksehir.com sitesinden ön talep toplanıyor!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Makro İnşaat'ın Kasım ayı başında temelini attığı Mavera Başakşehir projesi metrekaresi 2 bin 400 lira ile 2 bin 600 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor..




Makro İnşaat, yeni projesi  Mavera Başakşehir  için projenin internet sitesinden ön talep topluyor.  Toplamda 274 adet konutun yer alacağı Mavera Başakşehir Evleri'nde 3+1, 4+1, 5+1 ve 8+2 daire seçenekleri bulunuyor. Projede 70 adet ticari birim de bulunuyor.


Mavera Başakşehir Evleri'nde metrekaresi 2 bin 400 lira ile 2 bin 600 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 12 katlı 6 konut bloğundan meydana gelen Mavera Başakşehir Evleri'nin temeli Kasım ayının başında atıldı. Konutların büyüklükleri 190  metrekareden başlayıp, 550 metrekareye kadar tasarlanıyor.


Mavera Başakşehir Evleri'nde 6 tane şelale, açık hava sineması, göletler, kumsallar, palmiyeler, çocuk eğlence ve macera parkı, tırmanma duvarı, koşu ve yürüyüş parkurları, kaykay pisti, okuma köşesi, hamam, fitness merkezi, 2 adet spa, 2 adet kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı salon, kapalı otopark, misafir otoparkı, mescid ve toplantı salonları, kreş, cafe ve restoran gibi oldukça zengin sosyal donatılar yer alıyor.


Başakşehir 1. Etap ve 2. Etap konutlarının arasında, 25 bin metrekare alanda hayata geçirilen Mavera Başakşehir projesi Olimpa Alışveriş Merkezi'nin arka tarafında yükseliyor.



0212 659 62 22

www.makroinsaat.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön