Teknoloji

Xbox Elite Controller Series 2’nin uygun fiyatlı olanı satışa çıktı! İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Yeni nesil oyun ve eğlence deneyimi yaşatan Xbox'ın bugüne kadarki en iyi kontrolcüsü olarak görülen Xbox Elite Wireless Controller Series 2'nin daha uygun fiyat bir versiyonu satışa çıkarıldı.  Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ve Core modelleri neredeyse birebir aynı… Kontrolcünün fiyatının yüksekliği ise cep yakıyordu

 O zaman neden fiyat farkı var sorusu akla geliyor? İşte bu sorunun cevabı, İşte Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core modelinin özellikleri ve daha uygun olan fiyatı…

Xbox’ın 2019 yılının sonunda tanıttığı ve bugüne kadar ürettikleri en iyi kontrolcü olduğunu vurguladığı Xbox Elite Wireless Controller Series 2, değişebilir düğmeleri, analog çubukları ve elinizden kaymasını önleyen yapısı ile öne çıkıyordu. Kontrolcünün fiyatının yüksekliği ise cep yakıyordu. Yurt dışında 179 dolar, ülkemizde de yaklaşık 4.000 Türk Lirası’ndan satılıyordu. Ülkemizde ve dünyada pek çok oyuncu, kontrolcünün fiyatının yüksekliğinden şikayetçiydi.

İşte oyuncuların bu tepkisine sessiz kalmayan Xbox ve Microsoft kolları sıvadı ve fiyatı daha düşük olan yeni Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core kontrolcüsünü tanıttı.

NEREDEYSE BİRBİRİNİN AYNISI…
Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ve Core modellerinde göze çarpacak ilk ve tek detay iki kontrolcünün de aslında neredeyse birbirinin aynısı olması. Aslında Core kontrolcüsünün daha uygun fiyatlı olmasının tek sebebi şu; kutusundan değişim için kullanılan tuşlar ve analog çubukları çıkmıyor. 

179 DOLAR YERİNE 129 DOLARA SATILACAK

Bu parçaların olmadığı, sadece kontrolcü ve taşıma kılıfının bulunduğu Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core modeli, 179 dolar yerine 129 dolardan satışta olacak. Eğer standart kontrolcünün kutusundan çıkan diğer parçaları satın almak isterseniz de ekstra 59 dolar daha ödemeniz gerekiyor. Yani Core kontrolcüsü ve ekipman paketini aldığınızda aslında Xbox Elite Wireless Controller Series 2’den daha fazla para harcamış olacaksınız. 
Xbox'ın resmi Twitter hesabı, kontrolcü hakkında bir video paylaşarak Xbox oyuncularının yıllardır ısrarla istediği özelleştirilebilir Xbox düğmesi ışığını nihayet bu kontrolcü ile oyunculara sunduklarını duyurdu. Bu özellik sayesinde Xbox konsolunuzdan ya da bilgisayarınızdaki Xbox uygulamasından kontrolcünün klasik beyaz ışığını 16 milyon renk seçeneğinden birini seçerek değiştirme imkanına sahip oluyorsunuz.

Ayrıntılı bilgi için Xbox

Editör Notu: Bu haber 27 Eylül 2022'de saat 02:10'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 50 kuruş, euro 18 lira 19 kuruş, altının gramı ise 1.002 lira değerindedir.


Pırlanta yüzüklerde büyük indirim! İşte Sina Pırlanta 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Carrefoursa'da deterjanlarda büyük indirim! 8 kg deterjan 120 TL’ye indi! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…