27 / 04 / 2024

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas'ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas'ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 5 farklı temizlik moduyla çalışma gerçekleştiriyor. Peki Xiaomi robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 



Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi
Xiaomi Mi robot, gelişmiş teknolojisi ve yeni nesil tasarımı ile evlerde derinlemesine temizlik gerçekleştiriyor. Steril temizlik için geliştirilen ürün, evin her köşesine ulaşarak etkili temizlik sağlıyor. 

Kuru ve nemli emiş türüne sahip olan cihaz, her türlü yüzeyde bulunan toz ve kirleri güçlü motoru ile emiyor. Çevre dostu olan robot, minimum enerji tüketimiyle maksimum performans ortaya koyuyor.Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 3 saat içerisinde tam kapasite şarj edilebilir tasarımdadır.

Full şarj ile 215 dakika temizlik yapabilen robot, uzun süreli temizlikler için kullanışlıdır. Şarjı azalmaya yakın veya işi bittikten sonra şarj yuvasına kendisi gider.5 farklı temizlik moduna sahip olan robot, her köşeye girebilir ve kusursuz temizlik ortaya koyar. Sağlığınızı tehlikeye sokan küf, bakteri, virüs, mikrop…vs her şeyi içine çeker.

İki şeritli toz toplama tasarımı ve güçlü 16.500 Pa'lık hava akışı robot vakumlu paspasın çöp kutusunun anında boşaltılmasına olanak sunar.Yüksek kapasiteli toz torbası, oldukça kullanıcı dostu ve taşınabilir olmasının yanı sıra, standart robot süpürge çöp kutularına göre 10 kat daha fazla kapasite sağlar.Standart modda 240 m²'den fazla alanı tek şarjla temizleyebilen, sık şarja ihtiyaç duymayan 5200 mAh'lık yüksek kapasiteli pil sayesinde verimli temizlik gerçekleştirir.

Peki Xiaomi robot süpürgede bulunan 3 D engel atlama teknolojisi ne işe yarıyor? 


Geri Dön