Beyaz Eşya

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Hava Temizleyicisi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi, gelişmiş 500 Wattlık motor gücü ile çalışarak bulunduğu ortamdaki mikropları temizler.Peki cihazın diğer özellikleri neler? jpg" />Hava nemlendirici ve hava temizleyiciler, kapalı mekanlarda hava sirkülasyonu yaratarak odanın içerisindeki havayı temizlemeye ve ortamın nem miktarını dengede tutmaya çalışan elektronik aletlerdir

Hava nemlendirici ve hava temizleyiciler, kapalı mekanlarda hava sirkülasyonu yaratarak odanın içerisindeki havayı temizlemeye ve ortamın nem miktarını dengede tutmaya çalışan elektronik aletlerdir. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi üstün teknolojisiyle havayı mikroplardan arındırarak etikili performans ortaya koyar.

HAVA TEMİZLEYİCİSİ ÖZELLİKLERİ

Peki Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyicisi teknik özellikleri neler? 

 

Karbon filtreler ile donatılan hava temizleyici cihazı, ortamdaki kötü kokuyu içerisine çekerek hapsediyor. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite hava temizleyici cihazı, 240 mm genişliğe, 533 mm yüksekliğe, 240 mm derinliğe sahip olarak kapalı mekanlarda kullanılabiliyor. 

TEKNİK ÖZELLİKLER

XİAOMİ 4 LİTE HAVA TEMİZLEYİCİ 1 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Hava Temizleyici 3.219,00 TL yerine 2.999,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.hepsiburada.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Mart 2023 tarihinde saat  03:37'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.11 Türk Lirası, euro 20.19 Türk Lirası, altının gramı ise 1135 Türk Lirası değerindedir.

Kumtel Digital Fastfryer Haf-02  işte en ucuza burada satılıyor! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Aile Bakanlığı’ndan öğrencilere bir yeni destek ödemesi daha! Bu parayı hemen alın!