Teknoloji

Xiaomi telefonlarda duyunca şaşıracağınız 4 özellik!

Uzun zamandır kullanıcıların beklediği Xiaomi telefonlar, MIUI arayüzü ile birlikte geliyor. Bu arayüzün nasıl olacağı ise merak edilenler arasında. Merak edilen MIUI arayüzünün özellikleri haberimizde yer alıyor...Xiaomi, Android işletim sistemi üzerinde geliştirdiği MIUI arayüzünü tanıttı

Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi Xiaomi, telefonlarına getirdiği yeni arayüz sürümü ile dikkatleri üzerine topluyor. Xiaomi, Android işletim sistemi üzerinde geliştirdiği MIUI arayüzünü tanıttı.
MIUI arayüz, kullanıcılarına bir çok özellik sağlamakla beraber daha hızlı bir yazılım da sunuyor.

İşte merak edilen tüm detaylar...

 

İşte merak edilen MIUI arayüzünün özellikleri...

Ekran göstergesini gizleme özelliği
Ekran gösterge şeridinin birçok işlevi olabilir ama bazı kullanıcılar bu göstergeyi sevmeyebilir.Ekran gösterge şeridini gizleyebilmek için Xiaomi, kullanıcılarına özel bi ayar sunuyor. Ayarlar sekmesinden Sistem Navigasyonuna gidin ve Ekran Göstergesi seçeneğine tıklayın. Böylelikle Ekran Göstergesini gizlemiş oluyorsunuz.

Sanal Kimlik özelliği
Web sitesi ya da bazı uygulamaların sizden aldığı kişisel veriler olabilir. Bunu engellemek adına MIUI 12 özelliğinde kullanıma sunulmuş sanal kimlik özelliği, Kendi kimliğinizi kullanmak yerine sanal bir kimlik oluşturarak kişisel verilerin korunmasını sağlıyor. Bu özelliği açmak için Ayarlar sekmesinden Gizlilik Koruması sekmesi, bu sekmeden de Özel İzinler sekmesine tıklayarak Sanal Kimliği Yönet seçeneğinden ayarlayabilirsiniz.

Yüzen Pencereler özelliği
Yüzen Pencereler özelliği ile telefondan açmış olduğunuz uygulamaları küçük bir pencereye sürükleyerek kullanabilirsiniz. Bu özelliği etkinleştirmek için, Ayarlar sekmesinden Özel Ayarlar sekmesi, bu sekmeden de İşlevler sekmesine tıklayarak Yüzen Pencereler seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.

Tarayıcı (Belge) Özelliği
MIUI sürüm ile kullanılmaya başlayan bu özellik ile, belgelerinizi ve fotoğraflarınızı taratabilir ve düzenleyebilirsiniz. QR kodları için de kullanılabilir.
 

Android 13’te sizi neler bekliyor?

Realme'den yeni akıllı telefon! Karşınızda Realme C35!

Galaksi Note 20 Ultra'da 2 bin 500 TL indirim!

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

Apple ve Spotify'dan Rusya'ya ofis!