Teknoloji

Xiaomi'den bir model için daha MIUI 14 güncellemesi!

Xiaomi, geçtiğimiz aylarda sunduğu POCO M5 modelinin MIUI 14 sürümünü yayınladı. Detaylar için buraya tıklayın... Etkinlikten hemen sonra sunulan ve bugünden itibaren orta sınıf modeller için piyasaya sürülen arayüz artık POCO M5'te mevcut

Geçtiğimiz aylarda duyurulan MIUI 14, Android 12 ve 13 tabanlı olarak geliyor ve pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Etkinlikten hemen sonra sunulan ve bugünden itibaren orta sınıf modeller için piyasaya sürülen arayüz artık POCO M5'te mevcut.

XİAOMİ'DEN BİR MODEL İÇİN DAHA MIUI 14 GÜNCELLEMESİ!

POCO M5, 2022'de piyasaya sürülecek ve Android 12 tabanlı MIUI 13 ile kullanıma hazır olacak. Xiaomiui haberine göre şu an kullanıcıların karşısına çıkan telefonun Android 12 tabanlı MIUI 13 versiyonu MIUI 14 güncellemesini aldı.

POCO M5 için MIUI 14, V14.0.1.0.TLUEUXM yapı numarasına ve 3,4 GB boyuta sahiptir. Ayrıca ağırlıklı olarak Mi Pilotlar için yayınlanacak ve herhangi bir sorun olmazsa genel kamuoyuna yayınlanacak. 

MIUI 14 ÖZELLİKLERİ NELER? İŞTE YANITI!

MIUI 14 daha modern ve minimalist bir tasarıma sahip. Simgeler ve renk paleti daha basit ve temiz görünüyor. MIUI 14, kullanıcıların kullanıcı arayüzünü ihtiyaçlarına göre özelleştirmesine olanak tanır. Örneğin, kullanıcılar arka planları, simgeleri ve yazı tiplerini değiştirebilir.

MIUI 14, kullanıcıların bir uygulamayı başlatmak için cihazı sallamasına olanak tanıyan bir özellik olan "Super Tap" özelliğini sunar. Bu özellik, cihazlarını kullanırken uygulamaları hızla açmak isteyenler için harika. MIUI 14, göz yorgunluğunu önlemek için göz koruma modu sunar. Bu mod, Blu-ray'i ekrandan azaltır ve kullanıcının gözlerini korur.

MIUI 14, kullanıcılara daha iyi bir uyku deneyimi için uyku takvimi özelliği sunuyor. Bu özellik, uyku sürenizi, uyku kalitenizi ve uyku alışkanlıklarınızı izler ve uyku düzeninizi optimize etmenize yardımcı olacak öneriler sunar. 

Galaxy Z Fold 5'in ezeli düşmanı Huawei Mate X3 ortaya çıktı! Özellikleri ve fiyatı şok yarattı!
Dev kamerayla gelen Huawei P60 ve Huawei P60 Pro sahne ışıkları altında! Fiyatları resmen belli oldu!
Satıştan kaldırılan iPhone 11 sınırlı stokla BİM, A101 Carrefoursa, Migros'tan sonra şimdi Teknosa'da! Sakın kaçırmayın!