Teknoloji

Xiaomi'den şok fiyatlar! Düştükçe düşüyor...

Uzun zamandır kullanıcıların beklediği Xiaomi'nin alt markası olan Redmi Note 11 Pro, satışa çıkarıldığı fiyatından düşüşe geçti. Güncel fiyatı ise merak konusu. Redmi Note 11 Pro alacaklar ne kadar ödeyecek? İşte merak edilen güncel detaylar...Bu fiyat etiketi ile Redmi Note 11 Pro, telefon sektöründe çok ses getirmeyi başardı

Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Redmi Note 11 Pro modelini geçtiğimiz sene Çin'de 250 dolar fiyatında satışa sunulmuştu. Bu fiyat etiketi ile Redmi Note 11 Pro, telefon sektöründe çok ses getirmeyi başardı. 2022 senesinde yapılan araştırmalara bakıldığında Redmi Note 11 Pro'nun fiyatı 200 dolar seviyesine kadar gerilediği belirtildi.

Modelin kullanıcılarına sunduğu özellikler bu fiyat değerindeki bir telefon için üst segmentasyonda yer aldığı görülüyor. Çin kökenli telefon üreticisi Xaomi, çıkardığı bu model cep telefonu ile herkese ve her bütçeye ulaşmayı hedefliyor.

Bununla birlikte...

 


 

Redmi Note 11 Pro Plus' ın  satışa çıkarıldığı fiyat etiketi 300 dolar iken şu anda 270 dolara kadar geriledi. Her iki modelde de 6.67 inçlik 1080x2400 çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip ve 120 Hz yenileme hızı ile alıcılarına sunuluyor. Telefonlar 8 GB RAM ve 6 GB RAM'li sürümleri destekliyor. Akıllı cihazlarında kullandığı kamera sisteminde de iddialı olan Xiaomi, cihazlarında ultra geniş açılı 8 MP 120 derece  kamera, 2MP tele makro  f/2.4 diyafram açıklığına sahip kamera ve Samsung HM2 sensörlü 108 MP arka birincil kamera özelliklerine sahip.

Redmi Note 11 serisinin POCO markalı cihazı ise 2022 senesinde Türkiye'ye giriş yapacak. Redmi Note 11 Pro ve Note 11 Pro Plus akıllı cihazlarında Android işletim sistemi üzerinde geliştirdiği MIUI arayüzü kullanılacak. Kullanıcılarına bir çok özellik sağlamakla beraber daha hızlı bir yazılımda sunuyor. MIUI arayüzü birçok özellikle birlikte bu cihazlara sunuluyor: Ekran göstergesini gizleme özelliği, Sanal Kimlik özelliği, Yüzen Pencereler özelliği ve Tarayıcı (Belge) Özelliği.

İşte akıllı cihazların merak edilen özellikleri...

 

İşte Redmi Note 11 Pro Plus ve Note 11 Pro özellikleri...

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Apple ailesi genişliyor: Ucuz İphone SE modeli yolda!

Xiaomi telefonlarda duyunca şaşıracağınız 4 özellik!

Galaksi Note 20 Ultra'da 2 bin 500 TL indirim!

Hyundai'den bomba gibi fiyat listesi: Herkes bayilere koşacak!

Fiat Egea diğer markaları çılgına çevirecek güncel fiyat listesini açıkladı!

Renault Clio güncel fiyat listesiyle otomotiv sektörüne bomba gibi oturdu!

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!