27 / 04 / 2024

Yabancı yatırımcıların gayrimenkulde ilk tercihi Türkiye!

Yabancı yatırımcıların gayrimenkulde ilk tercihi Türkiye!

Yabancı yatırımcılar koronavirüs salgınına rağmen Türkiye'den konut almaya devam etti. Trend Turnkey şirketinin Kurucu ve Yöneticisi Murat Sarıkaya, yabancıların en çok İstanbul ve İzmir'den ev aldığını söyledi.



Koronavirüs salgınına rağmen yabancıların Türkiye'de konut yatırımı devam ediyor.Hürriyet'te yer alan habere göre; yabancıların Türkiye'deki konut yatırımlarını değerlendiren Murat Sarıkaya, Türkiye'de en çok İstanbul İzmir'de konut yatırımı yapıldığını söyledi. Sarıkaya "Türkiye yabancı yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen ülkeler arasında yer alıyor. İran, Irak, KATAR Sudi Arabistan ,Kuveyt ve Azerbaycan'ın İstanbul'u Avrupa ve Amerikalılar'ın ise İzmir' i tercih ediyor. Türkiye'den gayrimenkul alarak, yatırım yapmayı tercih eden ülke sayısı 180'nin üzerindedir. Ülkemizde tercih edilen iller her geçen gün artış gösteriyor" şeklinde konuştu.

Yabancı yatırımcıların gayrimenkulde ilk tercihi Türkiye!

Pandemi zamanında yapılan konut satışları hakkında konuşan Murat Sarıkaya "Bu dönemde yasaklar nedeniyle gelemeyen ya gelmeyi tercih etmeyen kişiler, videolu görüşme ile evlerini görüyor. Videolu görüşme talep eden yabancı yatırımlarımıza her türlü olanağı sağlıyor. Konutun içerisinden videolu görüşme ve dış görüşünü gösteren videolar gönderiyoruz. Son zamanlarda özellikle İzmir'deki satışlarımız video görüşmelerle gerçekleşti"

Yabancılar gayrimenkulde Türkiye'den vazgeçmiyor!


Geri Dön