01 / 05 / 2024

Yabancıların en favori 11 temettü hissesi!

Yabancıların en favori 11 temettü hissesi!

Borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu bu kez de yabancıların en favori 11 temettü hissesini açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...



Yatırımcıların gündeminden düşmeyen temettü ödemeleri, hisse senetlerinin karlılığına dair önemli bir gösterge şeklinde kabul ediliyor. Temettü verimi yüksek olan şirketler, genel olarak istikrarlı gelir akışı ve güçlü finansal performans sergileyen şirketler olarak biliniyor.

Borsa İstanbul'da şirketler peş peşe temettü (kar payı) ödemesi yapacağını duyururken, borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu bu kez de yabancıların en favori 11 temettü hissesini açıkladı.  

238,7 bin takipçili Borsa Filozofu resmi X hesabı https://twitter.com/borsafilozofu üzerinden Yabancıların Favori Temettü Hisselerini paylaştı.

Borsa Filozofu'nun paylaşımı şu şekilde:

Yabancıların Favori Temettü Hisseleri

1. #doas Doğuş Otomotiv
2. #kchol Koç Holding
3. #tuprs Tüpraş
4. #sahol Sabancı Holding
5. #eregl Ereğli Demir Çelik
6. #hekts Hektaş
7. #asels Aselsan
8. #tcell Turkcell
9. #ttrak Türk Traktör
10. #froto Ford Otomotiv
11. #bimas Bim Mağazaları

 

Akbank Nisan 2024 yeni emekli promosyonunu duyurdu! Emeklilerin hesaplarına işte tam bu kadar yatacak! Sakın kaçırmayın!

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

Bu şehirlerde hem bedava ev hem de bedava arsa dağıtılıyor! Tüm detaylar tek tek açıklandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön