Kent Haberleri

Yakıt harcamalarında büyük tasarruf fırsatı! Halkbank'tan 90 TL hediye kampanyası!

Vatandaşların akaryakıt harcamalarıyla ilgili endişelerine son veren müjdeli haber geldi! 90 TL tasarruf fırsatıyla akaryakıt istasyonlarına koşuyorlar...LPG veya motorin alacak herkes, bu haberi büyük bir memnuniyetle karşılayacak

Artan akaryakıt fiyatları, sürücüleri zor bir durumda bırakırken Halkbank tarafından duyurulan yeni kampanya, sürücüleri sevindirecek nitelikte. LPG veya motorin alacak herkes, bu haberi büyük bir memnuniyetle karşılayacak. 1 Temmuz 2023'te başlayan ve 15 Ağustos 2023'e kadar sürecek olan bu kampanya kapsamında, katılım sağlayan sürücülere tam 90 TL hediye verileceği açıklandı.

Kampanya detaylarına göre, Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarından para POS cihazı ile tek seferde 350 TL ve üzeri 4 akaryakıt ya da otogaz alışverişi yapanlar, 90 TL ParafPara kazanacaklar. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin önceden Paraf Mobil uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna tıklamaları gerekmektedir. Ayrıca, cep telefonlarından Aytemiz yazıp 3404'e (KKTC için 3444’e) SMS göndererek de kampanyaya katılabilecekler.

Kazananların bilgilendirmesi Paraf mobil uygulaması veya SMS yoluyla yapılacak. Kazanılan ParafPara'lar, kazanımın ertesi günü yapılan işlem için kullanılan karta yüklenecek ve 25 Eylül 2023 tarihine kadar Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.

Bu kampanya müşteri bazında bir defa geçerlidir ve maksimum kazanılacak tutar 90 TL olarak belirlenmiştir. İşlemler mutlaka kayıt yapıldıktan sonra kampanyaya dahil olan Paraf POS cihazları üzerinden yapılmalıdır. Kampanyaya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından ve kart sahibine kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra işlemler dikkate alınacaktır.

Aytemiz Araçtan Öde ile yapılacak akaryakıt ve otogaz alışverişleri de kampanyaya dahildir. Aytemiz Vaay! Uygulaması üzerinden kredi kartı ile ödeme yapan müşteriler de kampanyadan yararlanabilir. Ancak Paycell ya da BKM Express ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanyaya katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralardan 3404'e, KKTCell ve KKTC Telsim operatörlerine ait numaralardan ise 3444'e SMS göndermek gerekmektedir. Bu operatörler dışındaki numaralardan gönderilen SMS'ler kampanyaya dahil olmayacaktır. SMS katılımı, banka sistemine kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir ve ücretsizdir.

Kampanya kapsamında Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Genç, Paraf Kadın, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Üreten Kadın kartları geçerlidir, ancak HalkCard, Debit kartlar, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Aynı gün içinde yapılan 350 TL ve üzeri alışverişlerde sadece ilk harcama kampanyaya dahil edilecektir. Kazanılan ParafPara'ların son kullanma tarihi 25 Eylül 2023 saat 21.59'dur ve kullanılmayan ParafPara'lar 26 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Haziran ayının en hızlı orta segment android telefonları!
İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Hemen buraya bakın...
Xiaomi Mix Fold 3 katlanabilir telefonun heyecan verici özellikleri ortaya çıktı!