02 / 05 / 2024

Yakuplu Eston Deniz Marina iletişim!

Yakuplu Eston Deniz Marina iletişim!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Eston Deniz Evleri

Yakuplu Eston Deniz Marina iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 87 adet villadan oluşan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.



Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eston Deniz Marina Villaları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü - Yakuplu hattında yükseliyor. Projede konutların büyüklükleri 553 ile 715 metrekare arasında değişiyor.


Yakuplu Eston Deniz Marina iletişim numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Beylikdüzü Eston Deniz Marina'da 87 tane villa bulunuyor. Eston Deniz'in etabı olarak tanıtılan projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Türkiye Finans Bankası ile anlaşması bulunan Eston Deniz Marina Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Eston Deniz Marina Evleri fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 6,5 milyon TL'ye kadar ulaşıyor. Projede asansör, buhar odası, kapalı otopark, sauna gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Eston Deniz Marina ulaşım: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Yakuplu Eston Deniz Marina iletişim

Telefon : 444 41 51

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön