28 / 04 / 2024

Yakuplu'da 5 yıl içinde 3 bin 500 villa yapılacak!

Yakuplu'da 5 yıl içinde 3 bin 500 villa yapılacak!

İstanbul Beylikdüzü sınırlarında bulunan Yakuplu ' da, villa vadisi oluşuyor. Bölgede önümüzdeki 5 yıl içinde 3 bin 500 villa ve bin 500 konutun yapılması planlanıyor...



İstanbul Beylikdüzü sınırlarında bulunan Yakuplu bölgesi, villa vadisine dönüşüyor. Bölgede önümüzdeki 5 yıl içinde 3 bin 500 villa ve bin 500 konutun yapılması planlanıyor. Yakuplu'ya ilk yapılan villa projelerinden olan West Wall Marina Villaları projesinin yatırımcısı Durak Plus Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, denize sıfır konumuyla avantajlı bir lokasyonda bulunan bölgenin Türkiye'nin en ekonomik marinalarından birine sahip olduğunu ve yakın gelecekte Yalova'dan deniz otobüsü seferlerinin başlamasının da planlandığını söyledi. 


2 YILDA İKİYE KATLANDI 

Gayrimenkul yatırımcısının bölgeyi birkaç yıl önce keşfettiğini anlatan Fırat Muşlu, "İki yıl önce, biz projeye başladığımız sıralarda, arsaların metrekare fiyatları 400-500 dolardı. Şimdi ise fiyatlar bin dolar düzeyine geldi" dedi. Bölgenin yatırım açısından önünün açık olduğunu belirten Muşlu, "Yapılacak konut ve villalarla yaşam alanları genişleyecek, ticari alanlara da gereksinim olacak" diye konuştu. 


Sabah 


Geri Dön