02 / 05 / 2024

Yalçınlar, örnek evlerini Temmuz'da görücüye çıkaracak!

Yalçınlar, örnek evlerini Temmuz'da görücüye çıkaracak!

Büyükçekmece Gölü kıyısında başlattığı 38 villalık Gölmahal projesiyle konut sektörüne adım atan fotoğrafçı Yalçınlar, örnek evleri temmuzda görücüye çıkaracak....



 Gölmahal projesiyle konut sektörüne adım atan fotoğrafçı Yalçınlar, örnek evleri temmuzda görücüye çıkaracak.

 
Büyükçekmece Gölü kıyısında başlattığı 38 villalık Gölmahal projesiyle konut sektörüne adım atan fotoğrafçı Yalçınlar, örnek evleri temmuzda görücüye çıkaracak. Yalçınlar Grubu Başkanı Hakan Yalçın, 40 milyon dolarlık bu ilk projenin ardından bölgede yeni bir Gölmahal projesi yapmayı amaçladıklarını açıkladı.

2012 'nin ilk çeyreğinde teslim

Bölgedeki arsa sahiplerinden teklif aldıklarını anlatan Hakan Yalçın, yeni yatırımlara sıcak baktıkları mesajını verdi. Aralık 2010 'da inşaatına başlanan proje, 92 bin 470 metrekarelik alanda göl manzarasına hakim bir şekilde konumlandırıldı. Yalçın, projenin 24 ayda teslim edileceğini ancak süreyi 15 aya çekerek 2012 yılının ilk çeyreğinde tamamlamayı planladıklarını belirtti.

Villalar suyu arıtacak güneşi enerji yapacak

Gölmahal, zeminden ısıtmalı havadan suya ısı pompası sistemlerinin ilk kez büyük çapta kullanıldığı bir proje. Suların arıtıldıktan sonra yeniden kullanıma verileceği proje, rüzgar ve güneşten kendi elektriğini üreterek yüzde 50 tasarruf sağlanacak.

Fiyatlar $ 'a döndü

Bu arada projede 720 metrekare büyüklüğündeki villaların fiyatı eurodan dolara döndü. Yalçın, kur farkından etkilenilmemesi için bu değişikliği yaptıklarını ifade ederken, villaların ortalama metrekare fiyatı 2 bin 350 ile 2 bin 550 dolar arasında değişiyor. Fiyatlar 1 milyon 500 bin ile 1 milyon 600 bin dolar aralığında bulunuyor. Evlerin bodrum katında iki kişilik hizmetli odası, çamaşır odası ve kazan dairesi ve villa sahibinin kendi zevkine göre biçimlendirebileceği 120-135 metrekarelik hobi odası yer alıyor. Ayrıca isteğe bağlı olarak asansör ve kış bahçesi, güneş kırıcı seçenekleri de sunuluyor. Villaların batı güneşine bakan cephesinde bulunan motorlu güneş kırıcıları içeri giren ışığın istenildiği gibi ayarlanmasına olanak tanıyor.
Bugün


Geri Dön