27 / 04 / 2024

Yalçınoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halide Kırmızıkaya, Ali Rıza Memiş, Emin Yalçın, Mehmet Sıddık Alumur tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.



Yalçınoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halide Kırmızıkaya, Ali Rıza Memiş, Emin Yalçın, Mehmet Sıddık Alumur tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Yalçınoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Her türlü inşaat dekorasyon ve tadilat işleri yapmak, yaptırmak. 2-Yurt içinde ve yurt içinde her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Yurt içinde ve dışında resmi ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma, ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 4-Yurt içinde ve dışında her nevi kara ,hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı ,nakliye komisyonculuğu yağmak. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır ,satar ,kiralar ve kiraya verir. 5-Her türlü hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,satar,kiralar ve kiraya verir.   Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön