29 / 04 / 2024

Yalçıntepe Group CEO Bayram Başaran'ın görevine son verdi!

Yalçıntepe Group CEO Bayram Başaran'ın görevine son verdi!

Yalçıntepe Group Bayram Başaran'ı CEO olarak kurumun marka değerini ve hedeflerini yükselmek için transfer ettiğini, gerektiğince verim alamadığından görevine son verildiğini duyurdu



Marmara Bölgesi'nin en güçlü demir tedarikçilerinden biri olan Yalçın Demir'i bünyesinde barındıran, buradan aldığı güçle 2008 yılından itibaren üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group; herkesin konut sahibi olabileceği, yeşili bol, her türlü sosyal imkâna ev sahipliği yapan, konforlu ve ayrıcalıklı yaşam alanları inşa ediyor.

Gayrimenkul alanındaki 20 yılık birikimiyle bu güne kadar 150'yi aşkın konut inşa eden Yalçıntepe Group, sahip olduğu deneyimi MAXIMOON gibi büyük bir projeye taşıyarak Bahçeşehir'e yeni bir renk getiriyor.

Hafta başından itibaren basında yer alan Bayram Başaran'ın Yalçıntepe Group bünyesinden başka bir kuruma transfer olduğunu ilişkin haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yalçıntepe Group bünyesinden herhangi bir transfer söz konusu değildir. Yalçıntepe Group, Bayram Başaran'ı CEO olarak kurumun marka değerini ve hedeflerini yükselmek için transfer etti. İlerleyen dönemlerde Bayram Başaran'dan gerektiğince verim alamadığından ve performans düşüklüğü sebebiyle Yalçıntepe Group tarafından görevine son verilmiştir. Bayram Başaran'a yeni görevinde başarılar dileriz.

 


Geri Dön