29 / 04 / 2024

Yalçıntepe Group'un sermayesi 2.5 milyon TL'ye yükseldi!

Yalçıntepe Group'un sermayesi 2.5 milyon TL'ye yükseldi!

Kalitesi ve mimari şıklığıyla Avrupa standartlarında inşa edilen MAXIMOON konutlarının yapımını sürdüren Yalçıntepe Group, yönetim kurulu kararıyla ödenmiş sermayesini 2.5 milyon TL'ye yükseltti...



Gayrimenkul sektöründe en önemli faktörün güvenilirlik olduğunu vurgulayan ve bankaların  faiz artışını müşterilerine yansıtmama kararı alan Yalçıntepe Group yetkilileri, aksine kazançlarını tüketiciye yansıttıklarının altını çizerek ödenmiş sermayelerini 2.5 milyon TL'ye çıkardıklarını açıkladı.

Başarının formülü karşılıklı kazanmak
Sektörde kazanmak için önce tüketicinin kazanması gerektiğini ifade eden Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, bankalara kıyasla daha vade farkında daha avantjlı bir finansman modeli oluşturdukları belirterek, müşterilerinin de Yalçıntepe Group'a güven duyduklarını vurguluyor. Projelerinde ince eleyip sık dokuduklarını sözlerine ekleyen Yalçıntepe, attıkları her adımda kontrollü gittiklerini, malzeme tedariğinde elde ettikleri avantajlardan müşterilerini yararlandırdıklarının altını çiziyor.

Ödenmiş sermayelerini 2.5 milyon TL'ye yükselterek müşterilerinin nezdinde sahip oldukları güveni pekiştirdiklerini belirten Yalçıntepe, MAXIMOON konutlarının yüzde 30u aşkın kısmını 45 gün gibi bir sürede satışını gerçekleştirmelerinin nedeninin de bu güven olduğunu vurguladı.


Geri Dön