03 / 05 / 2024

Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim?

Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim?

Firma: Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat

Proje: Yalın Evler

Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığıyla yaşama geçirilen Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim sorusuna Ağustos 2014 cevabı veriliyor. İçerisinde 146 adet dairenin bulunduğu projede banka kredisi kullanılıyor...



Toplam 39 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlanan Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Yalın Evler Göktürk projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı içerisinde cevabı veriliyor.  Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat  ortaklığıyla yükselen projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor. 


Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim?


Göktürk  Yalın Evler  projesinin sosyal imkanları arasında;  çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, güvenlik hizmeti, lobby cafe, fitness merkezi, toplantı salonları, lobby cafe, sauna, otopark, açık yüzme havuzu yer alıyor. 


Toplam 146 adet konuttan meydana gelen Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Ağustos ayı deniliyor. Projede satışlar devam ediyor.  


Yalın Evler Kemerburgaz satış ofisi

Telefon: 0212 322 77 77

Web adresi: www.yalinevler.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön