30 / 04 / 2024

Yalova Belediyesinden 10 yıllığına kiralık pazaryeri!

Yalova Belediyesinden 10 yıllığına kiralık pazaryeri!

Yalova Belediyesi Süleymanbey Mahallesi'nde, haftanın belirli günlerinde pazar kurulan merkez pazaryeri, her gün açılan kapalı dükkânları ve açık pazar alanları ile birlikte bir bütün olarak 10 yıllığına kiraya verilecek



Yalova Belediyesi Süleymanbey Mahallesinde, haftanın belirli günlerinde pazar kurulan merkez pazaryeri, her gün açılan kapalı dükkânları ve açık pazar alanları ile birlikte bir bütün olarak 10 yıllığına kiraya verilecek.

Yapılan açıklamalar göre 15 bin 292 metrekare yüzölçümündeki pazaryeri 10 yıllığına 2 milyon 500 bin TL +KDV tahmini fiyatla kiraya verilecek. Geçici teminatın 75 bin TL olduğu ihale, 17 Ağustos 2011 tarihinde Yalova Belediyesinde gerçekleştirilecek.

İhalenin detaylı bilgileri şöyle:

TAŞINMAZMAL KİRAYA VERİLECEKTİR
Yalova Belediye Başkanlığından:
Madde 1- İlimiz Merkez, Süleymanbey Mahallesinde, haftanın belirli günlerinde pazar kurulan merkez pazaryeri, her gün açılan kapalı dükkânları ve açık Pazar alanları ile birlikte bir bütün olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi gereği KAPALI TEKLİF (Arttırma) Usulü ihale ile ihale edilerek 10 yıllığına kiraya verilecektir. Belediyemiz sınırları içinde açılan semt pazarları da bu ihale kapsamındadır.
Madde 2 İhale edilecek taşınmaz malın nitelikleri:

Pafta Ada Parsel Yüzölçümü 10 Yıllık Muhammen Kira Bedeli Geçici Teminat Miktarı İhale Tarihi İhale Saati
7 50 7 15.292,47 m² 2.500.000.-TL+KDV 75.000.-TL 17/8/2011 14:00

Madde 3-  İhale 17/Ağustos/2011 Çarşamba günü saat 14.00da İstiklal Caddesi No:29 Yalova adresindeki Yalova Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.
Madde 4- İhaleye Katılabilme Şartları:
A-Gerçek kişilerde aranacak şartlar:
a) Nüfus cüzdan fotokopisi (TC Kimlik No olacak)
b) Kanuni ikametgâh göstermesi.
c) Türkiyede tebligat için adres beyanı (varsa telefon numarası, mail adresi)
d) Noter tasdikli imza sirküsü
B- Tüzel kişilerde aranacak şartlar:
a) Türkiyede tebligat için adres göstermesi (varsa telefon numarası)
b) Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya benzeri makamdan, 2011 yılı içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
C- Gerçek ve tüzel kişilerde aranacak ortak şartlar:
a) Geçici teminata ait alındı belgesi.
b) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına ihaleye katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza sirküsü.
D- Ortak girişim olması halinde aranacak şartlar:
a) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri  (A)  ve ( B ) bentlerinde istenilen belgeleri verecektir.
b) Ayrıca ihale şartnamesine uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermeleri gerekmektedir. ( İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.)
c) Geçici teminatı yatırmış olması
Madde 5 Şartnameler mesai saatleri içerisinde Yalova Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Satın Alma Şefliği Süleymanbey Mahallesi, İstiklal Caddesi No:29 Yalova adresinde ücretsiz olarak görülebilir ve 100.-TL karşılığında satın alınabilir. İhaleye katılacak olanların şartname almaları zorunludur.
Madde 6 İhaleye katılmak isteyenlerin bu şartnamenin 4. maddesinde istenilen belgeler ile birlikte teklif mektuplarını ihale günü saat 14:00 a kadar makbuz karşılığında Yalova Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Satın Alma Şefliği İstiklal Caddesi No:29 Yalova adresine teslim etmeleri gerekmektedir.
Madde 7 Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilemez.
İlan olunur.
6241/1-1

Detaylı bilgi için tıklayın

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön