Eğitim

Yalova Termal'in restorasyonu tamamlandı

Limak Şirketler Grubu, Yalova Termal'deki Büyük Otel ile Büyük Gazino'nun restorasyonunu tamamladı

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir'in sahibi olduğu Limak Şirketler Grubu'nun bünyesinde bulunan Limak Hotels, Atatürk'ün isteği üzerine inşa edilen Yalova Termal'deki Büyük Otel ile Büyük Gazino'nun restorasyonunu tamamladı
Haziranda Limak Yalova Termal Butik Otel olarak hizmet vermeye başlayacak olan otelde Atatürk Müzesi de var. Türkiye'nin ilk butik termal oteli olma niteliği taşıyan ve 20 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen otelin geceliği 300 euro.
Otel, Limak'ın 3 otel projesinden biri. İnşaatı süren diğer projeler 2011'de tamamlanması planlanan KKTC'deki 150 milyon dolarlık Limak Babylon De Luxe Hotel ile önümüzdeki aylarda açılması düşünülen 50 milyon dolarlık İstanbul Kavacık Business Hotel. 5 otelinde 4 bin 500 yatak kapasitesiyle hizmet veren şirket, yeni projelerle kapasitesini 6 bin 500'e çıkarmayı hedefliyor.

`Tarsus'da Belek potansiyeli var'
Şirketin, Adana Tarsus'ta inşaat izinleri alınan 4 ve 5 yıldızlı iki otel ile golf sahası projesi için ise hedefleri büyük. Limak International Hotels & Resorts Genel Koordinatoru Kaan Kavaloğlu, "Tarsus'taki 100 milyon dolarlık projelerle ikinci bir Belek yaratacağız" dedi. 
Tuğba Bozkurt / Milliyet

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

YALOVA'DA ATATÜRK'ÜN KALDIĞI OTELİ RESTORE EDİYOR
Limak grubunun haziran ayında Yalova'da butik bir termal otel açmaya hazırlanıyor. Tarihi Büyük Otel ve Büyük Casino'un yerine yapacakları yatırım için yapının bir kısmını aslına uygun olarak restore ettiklerini kaydeden Kavaloğlu, 1938 yılında açılan otelin ilk müşterisinin Atatürk olduğunu da hatırlattı. Atatürk'ün elindeki kahvesi ile bir kamelyada çekilen tarihi fotoğrafının da bu otelde olduğunu hatırlatan Kavaloğlu, 48 odaya sahip olacak otelin 20 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi
Dilek Taş / Sabah

Atatürk'ün Termal oteli açılıyor
Limak, ilk misafiri Mustafa Kemal Atatürk olan tarihi Yalova Termal otelini, aslına uygun yeniden inşa ediyor. Kavaloğlu, haziranda açılacak otele ilişkin "Sadece 55 odası olan butik bir otel. Termal otel mantığı için alışılmamış bir durum. Ama bizim için manevi değeri, maddi değeri kadar önemli" dedi.

Çağrı merkezi 444 `1881'
Tam bir Atatürk hayranı olan Kaan Kavaloğlu, Limak Yalova Termal'de bir Atatürk Müzesi de kuracaklarını açıkladı. Konuşmasında Limak otellerinin çağrı merkezine Atatürk'ün doğum yılını numara olarak seçtiklerine de dikkat çeken Kaan  Kavaloğlu, "Numaramız 444 1881, sloganımız `Türkiye'nin en şanslı numarası'" diye konuştu. 
Tarihi dokusuyla ön plana çıkan Yalova Termal Otel'in ayrıca restorasyon sonrasında her odasında termal jakuzi de bulunacak. Butik otelin geceliği 300 avro olacak.
Radikal

ATATÜRK'ÜN TERMALİ HAZİRANDA AÇILACAK
Atatürk olan tarihi Yalova Termal otelini, aslına uygun şekilde yeniden inşa ediyor. Kaan Kavaloğlu, haziranda açılacak olan otele, 20 milyon dolar harcandığını bildirdi.

Kavaloğlu, "Bu otelin yalnızca 55 odası var, bir termal otel mantığı için alışılmamış bir durum diyebiliriz. Ama bizim için manevi değeri, maddi değeri kadar önemli" dedi. Tam bir Atatürk hayranı olan Kaan Kavaloğlu, Limak Yalova'da bir Atatürk Müzesi de kuracaklarını açıkladı.

Limak otellerinin çağrı merkezine Atatürk'ün doğum yılını numara olarak seçtiklerini hatırlatan Kavaloğlu, "Numaramız 444 1881, sloganımız `Türkiye'nin en şanslı numarası'" diye konuştu. Limak Yalova Termal'in her odasında termal jakuzi bulunuyor. Otelin gecesi 300 euro olacak.
Posta