İhale

Yalova'da arsa arayanlar dikkat! Belediye iki arsa satacak! 

Yalova İli Kadıköy Belediye Bakanlığı, Yalova Kadıköy'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.  Satışa çıkarılan arsaların alanları 916,62 metrekare ve 2 bin 185 metrekare olarak belirtildi

Yalova İli Kadıköy Belediye Bakanlığı, Yalova Kadıköy'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.  Satışa çıkarılan arsaların alanları 916,62 metrekare ve 2 bin 185 metrekare olarak belirtildi. 

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan detaylara göre, muhammen bedellerin 5 milyon 385 bin 142 TL ve 12 milyon 836 bin 875 TL olarak belirlendiği arsaların geçici teminat bedelleri 161 bin 554 TL ve 385 bin 106 TL olarak belirlendi.

Söz konusu satış ihalesi 16 Şubat 2023 tarihinde saat 10:00 ve 10:15'te Kadıköy Belediyesi 2. kat meclis/encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Yalova İli Kadıköy Belediye Bakanlığından:

1. Kadıköy Belediyesi sorumluk sahasında bulunan mülkiyeti belediyemize ait aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı kanunun 35/a. maddesi kapalı teklif ihale usulü ile satılacaktır.

2. Taşınmazların satış ihalesi 1.madde belirtilen tarih ve saatte Kadıköy Merkez Mahallesi Atatürk caddesi No:33 Merkez/Yalova adresi Kadıköy Belediyesi 2. kat meclis/encümen toplantı salonunda yapılacaktır.
3. İhale dokümanı; Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi No:33 Merkez/Yalova adresinde Mali Hizmetler Müdürlüğünde görülebilir ve satın alınabilir. İhaleye katılmak için ihale dokümanının satın alınması zorunludur.
4. İhale Doküman satış bedeli her bir dosya için 3.000,00 TL dir.
5. İhale dokümanı aşağıdaki belgelerden oluşmaktadır.
5.1. İhale şartnamesi
5.2. Adres beyanı için standart form.
5.3. Teklif Mektubu standart form.
6. İsteklilerden istenecek belgeler;
6.1. Gerçek kişilerde aranacak şartlar
6.1.1. Nüfus cüzdanı fotokopisi (TC Kimlik no’lu olacak)
6.1.2. Yerleşim Yeri Belgesi (Nüfus Müdürlüğünden veya e-Devlet uygulamasından alınabilir)
6.1.3. İmza beyannamesi (Noter tasdikli)
6.1.4. İhale katılabilmek için şşartname alındı makbuzu. (Aslı)
6.1.5. Belediyemize vade tarihi geçmiş borcu olmadığına dair onaylı belge [İlan tarihinden sonra alınmış olması gerekmekte olup; Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilir.]
(Aslı)
6.1.6. Geçici teminat bedelinin yatırıldığına dair belge [Bankadan alınmış süresiz geçici teminat mektubu ya da Kadıköy Belediyesi vezne veya bankaya yatırıldığına dair makbuz] (Aslı)
6.1.7. Vekil var ise vekâletname/vekilin imza beyannamesi (Aslı veya noter onaylı)
6.1.8. Tebligat için adres beyanı, (Aslı) -(İdaremiz tarafından standart form verilecektir.)
6.1.9. Teklif Mektubu (Zarf içerisinde sunulacaktır) -(İdaremiz tarafından standart form verilecektir.)
6.1.10. İmza/mühürlü şartname (idare tarafından doküman bedeli ödenmesi karşılığı verilecektir)
6.2. Tüzel kişilerde aranacak şartlar
6.2.1. Oda kayıt belgesi, (İlanın çıkarıldığı yıl içerisinde alınmış olmalıdır.)
6.2.2. İmza sirküleri/İmza beyannamesi (Aslı veya noter onaylı)
6.2.3. Ticaret sicil gazetesi [Tüzel kişiliğin sermaye ve ortaklık durumunu gösterir en son yayımlanan ticaret sicil gazetesi]
6.2.4. Tebligat için adres beyanı (Aslı)- (İdaremiz tarafından standart form verilecektir.)
6.2.5. Belediyemize vade tarihi geçmiş borcu olmadığına dair onaylı belge [İlan tarihinden sonra alınmış olması gerekmekte olup; Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilir.]
(Aslı)
6.2.6. Geçici teminat bedelinin yatırıldığına dair belge [Bankadan alınmış geçici teminat mektubu ya da Kadıköy Belediyesi vezne, banka vb.makbuz] (Aslı)
6.2.7. Vekil var ise vekâletname/vekilin imza beyannamesi (Aslı veya noter onaylı)
6.2.8. İmza/mühürlü şartname ve şartname alındığını gösterir belge (idare tarafından doküman bedeli ödenmesi karşılığı verilecektir)
6.2.9. Teklif Mektubu (Zarf içerisinde sunulacaktır) -(İdaremiz tarafından standart form verilecektir.)
7. Aşağıdaki şahıslar doğrudan veya dolaylı olarak ihalelere katılamazlar;
2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 6. maddesi kapsamında olanlar ile ihale ilan tarihinden sonra Kadıköy Belediyesine vadesi geçmiş borcu bulunanlar.
8. İhale dosyalarının teslimi teslim tarihi, şekli ve içeriği;
8.1. İhale katılmak isteyen istekliler ihaleye katılabilme şartlarına ilişkin bilgi ve belgeleri bir zarf içerisine konulur ve zarfın üzerine isteklinin adı soyadı veya ticaret Unvanı ile açık adresi, başvuru dosyasının hangi işe ait olduğu yazılır. Zarf yapıştırılan yeri ihalenin sıhhat ve selameti açısından istekli tarafından imzalı veya mühür/kaşeli olacak şekilde En geç 16/02/2023 günü saat:10:00’a kadar Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi No:33 Kadıköy Beldesi/YALOVA adresi Kadıköy Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekir.
8.2 Dosyalar ihale dokümanında belirtilen son teslim saatine kadar sıra numaralı alındılar karşılığında İdareye (dosyaların sunulacağı yere) teslim edilir. Bu saatten sonra verilen dosyalar kabul edilmez ve açılmadan istekliye iade edilir. Bu durum bir tutanakla tespit edilir.
8.3. Teklifler/Dosyalar iadeli taahhütlü olarak posta ile de gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale dokümanında belirtilen son dosya verme saatine kadar İdareye (dosyaların sunulacağı yere) ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan dosyaların alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir ve bu dosyalar değerlendirmeye alınmaz.
8.4. Son teslim zamanı için. Türkiye Radyo Televizyon (TRT) idarelerinin saat ayarı esas alınır.
9. İhale komisyonu, ihaleyi yapıp, yapmamakta ve uygun bedel tespit etmekte serbesttir. İhaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.
10. Satış şartnamesinde belirtilen hususlar alıcı tarafından aynen kabul edilmiş sayılır.
11. İhalenin kesinleşmesinden sonra ihale uhdesinde kalanlar, satış şartnamesine aykırı bir talepte bulunamazlar.
12. İhalede en yüksek teklif üzerinden, her pey artırımı en az 5.000,00TL(Beş Bin Türk Lirası) olarak uygulanacaktır.
İlan Olunur.

İETT Sarıyer'de 18 gayrimenkul satacak! 

İznik Belediyesi 12 taksitle iki arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak 50 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!