Otomobil

Yamaha D’elight scooter fiyatları ne kadar? İşte Yamaha D’elight 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yamaha D’elight fiyatları yeni bir scooter almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Yamaha D’elight scooter fiyatları ne kadar? İşte Yamaha D’elight 4 Ekim 2022 fiyat listesi...En hafif şehir içi scooter'ı olmasıyla sürüşü daha keyifli ve manevra yapmayı daha kolay hale getiren Yamaha D’elight'ın kompakt boyutları sayesinde trafik sıkışıklığında aralardan rahatça geçmeniz mümkün

Taze ve şık görünümüyle dikkat çeken Yamaha D’elight fiyatları yeni bir scooter almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor.

En hafif şehir içi scooter'ı olmasıyla sürüşü daha keyifli ve manevra yapmayı daha kolay hale getiren Yamaha D’elight'ın kompakt boyutları sayesinde trafik sıkışıklığında aralardan rahatça geçmeniz mümkün.

Sessiz ve ekonomik 125 cc motoruyla dikkat çeken Yamaha D’elight scooterda temiz bir çevre için emisyonları azaltmak için otomatik bir Start-Stop işlevi de yer alıyor.

Yamaha D’elight fiyatları yeni bir scooter almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Yamaha D’elight scooter fiyatları ne kadar? İşte Yamaha D’elight 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yamaha D’elight 4 Ekim 2022 fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce söz konusu scooterın teknik özelliklerine değinelim.

Yamaha D’elight teknik özellikleri

-Şık gövde tasarımı ve LCD gösterge
-12 inç ön jant, 10 inç arka jant
-125 cc Blue Core EURO5 motor
-Start-Stop motor teknolojisi
-Sınıfının en hafifi
-Geniş sele altı saklama alanı

İstediğiniz yere, istediğiniz zaman gitme özgürlüğü sunan Yamaha D’elight scooterda beyaz, siyah ve kırmızı seçenekleri sunuluyor. Peki Yamaha D’elight fiyatları ne kadar? İşte Yamaha D’elight 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yamaha D’elight 4 Ekim 2022 fiyat listesi!
Yamaha Motor'un resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre Yamaha D’elight'ın Ekim ayı fiyatı 65 bin 900 TL olarak belirlendi. 

Editör Notu: Bu haber 4 Ekim 2022 tarihinde saat 16:44'te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 58 kuruş, euro 17 lira 34 kuruş, altının gramı ise 1025 lira değerindedir.

Regal Daytona 125'in güncel fiyatları ne kadar? İşte Regal Daytona 125 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Ford Transit Custom'a 5 bin TL'lik son dakika indirimi! Ford Transit Custom 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Mercedes Vito’dan 10 bin TL zam! İşte Mercedes Vito Tourer’in 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Volta VSX'e 5 bin 36 TL zam geldi! İşte Volta VSX 1 Ekim 2022 fiyat listesi!