28 / 07 / 2024

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 31 Mart'ta toplanacak!

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 31 Mart'ta toplanacak!

Türk Yapı Sektörünün Rusya Açılımı Toplantısının ikincisinde, Rusyada Müteahhitlik Hizmetleri konuşulacak, Müteahhitlik Hizmetleri Genel Değerlendirmesi yapılacak  


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Türk Yapı Sektörünün ve Bölgenin En Büyük Fuarı 34. Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul Konuk Ülke Rusya Projesi kapsamında düzenlediği toplantılarla Türk ve Rus yatırımcıları konunun ilgilileriyle bir araya getirmeye devam ediyor.

Toplantıda; Rusyada müteahhitlik hizmetlerinin yanı sıra Yapı-Endüstri Merkezinin yapiveri.com sitesinde yer alan verilerle hazırladığı Türk Yapı Sektörü Raporu 2010un sunumuyla sektöre dair genel bir değerlendirme yapılacak.

Yapı-Endüstri Merkezinin DEİK Türk- Rus İş Konseyi ile birlikte düzenlediği toplantı,    23 Şubat 2011, Çarşamba günü Yapı-Endüstri Merkezinde gerçekleştirilecek.

Bölgenin ve Türk yapı sektörünün en büyük buluşması 34. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbulun bu yıl ilk kez düzenleyeceği Konuk Ülke Rusya Projesi kapsamında fuar öncesinde Türk Yapı Sektörünün Rusya Açılımı toplantıları düzenlenmektedir. Yapı-Endüstri Merkezi ile DEİK Türk-Rus İş Konseyi işbirliğiyle gerçekleştirilen toplantıların ikincisinde Rusyada Müteahhitlik hizmetleri ve Türk Yapı Sektörüne Genel Bakış konuşulacak.

23 Şubat 2011, Çarşamba günü Yapı-Endüstri Merkezinde gerçekleştirilecek olan toplantıda, DEİK Türk Rus İş Konseyi, OPORA ROSSII Rusya Küçük ve Orta Ölçekli Girişimcilik Örgütü Meclisi, Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Müteahhitler Birliği, Gentes Grup, B+L Marktdaten, Rönesans İnşaat, Ant Yapı ve Capital Grupun üst düzey yetkilileri konuşmacı olarak yer alacaklar.

Toplantıda yetkililer Rusyadaki müteahhitlik hizmetlerine yönelik fırsatlar hakkında katılımcıları bilgilendirirken, yapiveri.com verilerinden hazırlanmış olan Türk Yapı Sektörü Raporu 2010 Sunumu ile sektöre dair genel bir değerlendirme yapılacak.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul İş Geliştirme Platformu- Konuk Ülke Rusya Projesi
Fuarın İş Geliştirme Platformu kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri olan Konuk Ülke Rusya Projesi sektöre ve Türkiye ekonomisine fayda sağlayacak.

Fuar kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen konuk ülke projesi sektörün bölgedeki etkinliğini artırmak amacıyla düzenleniyor. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbulun bu yıl ağırlayacağı konuk ülke ise Rusya Federasyonu olacak. Bu kapsamdaki fuar öncesinde ve fuar sırasında karşılıklı iş görüşmeleri, Rusya ve BDT pazarlarını hedefleyen özel etkinlikler, uzman görüşlerinin paylaşılacağı özel oturumlar ve iki ülke iş adamlarının yatırım tecrübelerini paylaştığı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmanın Türkiye ile Rusya arasındaki yapı malzemeleri ticaret hacmini artırması, müteahhitlik hizmetlerine hız ve kapsam kazandırarak, bu çalışmaların gelişmesine katkıda bulunması hedefleniyor.

Rusya Konuk Ülke Projesinin tanıtım faaliyetlerinin bir diğer ayağı olan Rusyada gerçekleştirilecek olan çalışmalar ise dünyanın lider fuarcılık şirketlerinden ITE Group ile imzalanan işbirliği anlaşması kapsamında. Bu çerçevede Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul Şubat ayında katıldığı Novosibirskte gerçekleştirilen Stroisib Building Week fuarının ardından Mosbuild (Moskova), Interstroyexpo (St. Petersburg) fuarlarına katılarak projenin ve fuarın tanıtımını etkinleştirecek.

Bu yıl gerçekleştireceği yenilikler ve büyüyen alanı ile sektöre ve iş dünyasına olan katkısını artıracak olan 34. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 27 Nisan 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/ Büyükçekmecede düzenleniyor. Fuar bu yıl, 1.100 katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmetini; 81.000 m2 alanda 110.000 ziyaretçiyle buluşturacak. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, Türkiyenin de içinde bulunduğu Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrikayı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyor.

Türk Yapı Sektörünün Rusya Açılımı başlığında Yapı-Endüstri Merkezinde düzenlenecek olan üçüncü ve son toplantı:

 31 Mart 2011, Perşembe-  Türk Yapı Sektörünün Rusya Açılımı Toplantı 3 Rusyada İş Yapmanın Temel Adımları, Finansman -  Bankacılık Lojistik - Mevzuat

 


Geri Dön