18 / 05 / 2024

Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi'den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi'den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

Yapı Kredi mayıs ayına özel emekli promosyonları için yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre, Yapı Kredi emekli promosyonları ne kadar oldu? Yapı Kredi emekli promosyon yenileme nasıl yapılır?



Bankalar te tek mayıs ayı promosyonlarını açıkladı. Yapı Kredi, emeklilik paketinde çeşitli avantajlar sağlıyor. Vatandaşlar Yapı Kredi kaç para emekli promosyonu veriyor, Yapı Kredi emekli promosyonu başvuru sorularının cevaplarını merak ediyor. 

YAPI KREDİ NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

1 Mayıs 2024 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emekliler promosyon almaya hak kazanıyor. Yapı Kredi'den emekli promosyonu alanlara 15 bin TL ödeme yapıldığı kaydedildi.

aydiinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 1.000 TL, bireysel kredi kartları ile toplamda 1.000 TL harcama yapılması durumunda, maaş baremi bağımsız 1.000 TL, ilk defa Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapması ve kullanılması durumunda maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek ödeme alarak emekli promosyonunu 18 bin TL'ye kadar yükseltebilirsiniz.

 Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

YAPI KREDİ EMEKLİ AVANTAJLI PAKET

Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden ücretsiz havale, Yapı Kredi ATM’lerinden günlük ücretsiz 10.000 TL nakit çekim limiti, Avantajlı faiz oranıyla Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanımı, TL Vadeli Mevduatta Avantajlı Faiz Oranları, Ücretsiz Düzenli Ödeme (EFT ve Havale) avantajından yararlanabilirsiniz.

MAAŞA GÖRE EMEKLİ PROMOSYONLARI

9.999 Türk Lirası'na kadar emekli maaşı alanlara 6.250 Türk Lirası.

10.000 Türk Lirası. - 14.999 Türk Lirası arasında emekli maaşı alanlara 10.000 Türk Lirası.

15.000 Türk Lirası.- 19.999 Türk Lirası arasında emekli maaşı alanlara 12.500 Türk Lirası.

20.000 Türk Lirası’nın üzerinde emekli maaşı alanlara 15.000 Türk Lirası nakit promosyon ödenir.

Emeklilerin hesabına bu ay kesin 18 bin TL yatacak! Maaş dışında ek ödeme müjdesi: ING emekli promosyon!

Emekli çiftçilere son dakika 14 bin TL promosyon müjdesi! Mayıs 2024 yeni emekli kampanyası resmen açıklandı! 

Emekliye maaşa ek kesin yatacak rakam belli oldu: Emekli maaş promosyonu ne kadar? İşte TEB emekli promosyon 2024!

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön