Kent Haberleri

Yapı Kredi bombayı patlattı! Promosyon turaları emeklileri nest ettti! 

EYT'de detaylar netleşinde bankaların promosyon tutarları da aynı paralelde güncellendi. Yapı krediden gelen promosyon güncellemesi de vatandaşlar tarafından rağbet görmeye başladı. İşte Yapı krediden güncellenmiş haliyle promosyon tutarları.1944'te kuruldu ve o zamandan beri ülkenin finansal piyasalarında güçlü bir varlıkla Türkiye'nin en büyük bankalarından biri haline geldi

Yapı Kredi, bireysel bankacılık, kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve varlık yönetimi dahil olmak üzere çok çeşitli finansal ürün ve hizmetler sunan Türkiye'nin lider özel bankasıdır. 1944'te kuruldu ve o zamandan beri ülkenin finansal piyasalarında güçlü bir varlıkla Türkiye'nin en büyük bankalarından biri haline geldi.

Banka, Türkiye genelindeki bir şube ağı aracılığıyla faaliyet göstermektedir ve aynı zamanda Azerbaycan, Almanya, Hollanda ve Amerika Birleşik Devletleri dahil olmak üzere birçok ülkede operasyonları ile önemli bir uluslararası varlığa sahiptir.

Yapı Kredi, müşterilerinin çeşitli bankacılık işlemlerini mobil cihazlarından gerçekleştirmelerine olanak sağlayan ödüllü mobil bankacılık uygulaması Yapı Kredi Mobil de dahil olmak üzere yenilikçi ürün ve hizmetleriyle tanınmaktadır. Banka ayrıca hem bireyler hem de işletmeler için çeşitli kredi kartları, krediler ve sigorta ürünleri ile yatırım ve varlık yönetimi hizmetleri sunmaktadır.

Yapı Kredi, finansal hizmetlerinin yanı sıra Türkiye'de eğitim, kültür ve sanatın yaygınlaştırılmasına odaklanan kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde de faaliyet göstermektedir.

Yapı Kredi bombayı patlattı! Promosyon turaları emeklileri nest ettti!

MART AYI PROMOSYON TUTARLARI BELLİ OLDU

Emeklilere byaram ettiren promosyon ödemelerinde bir teklifte Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Aylığını 3 sene boyunca Yapı Kredi'den alma garantisi veren emekliler 4.500 TL'den başlayan promosyon ödemelerinden faydalanabiliyor. Emekli vatandaşların aldığı aylık bedeli yükseldikçe bankalar aracılığı ile verilen promosyon tutarları da yükseliyor. Yapı Kredi Bankası Mart ayı promosyon tutarları şu şekildedir:


3.500 TL altında emekli maaş alan vatandaşlar: 4.500 TL
3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli aylığı alan vatandaşlar: 5.250 TL
7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli aylığı alan vatandaşlar: 6.750 TL
10.000 TL ve üstünde emekli aylığı alan vatandaşlar: 7.500 TL ödeme alıyor.
Yapı Kredi Bankası güncel promosyon bedelleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen kişiler bankanın resmi Web sitesi üzerinden ayrıntıları öğrenebilir.
 Bunun yanı sıra müşteri hizmetlerini arayarak ya da bankalara başvurarak ödemeler hakkındaki detayları öğrenebilir.