03 / 05 / 2024

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatırılacak!

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklilerinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları bulunuyor. Peki en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor?




SSK ve Bağkur emeklilerinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonu tutarları hem özel hem de kamu bankaları tarafından peş peşe açıklandı. Kamu bankalarının emekli maaş promosyon rakamlarını 8 bin TL ile 12 bin TL arasına taşımasından sonra özel bankalarda da yarış hızlandı.

Özel bankaların emekli vatandaşlar için ödediği promosyon ödemeleri çoğu zaman daha cazip oluyor. Emekililer banka banka promosyon rakamlarını arama motorlarında sık sık araştırırken, en çok merak edilen bankalar arasında da Yapı Kredi bulunuyor.

Peki Yapı Kredi Nisan 2024 için ne kadar promosyon veriyor? İşte Yapı Kredi emekli promosyon ödemesi detaylarında son dakika...

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatırılacak!

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NİSAN 2024

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel olarak Nisan 2024'te 'Emeklilik Paketi' sunuyor. 

28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç sene süre ile Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emekli vatandaşlara, 18 bin liraya ulaşan nakit promosyon imkanı sunuluyor. 

Bu kapsamda bir aylık maaş;

9 bin 999 liraya kadar ise 6 bin 250 lira; 

10 bin Türk Lirası - 14 bin 999 Türk Lirası arasında ise 10 bin Türk Lirası; 

15 bin Türk Lirası - 19 bin 999 Türk Lirası arasındaysa 12 bin 500 Türk Lirası; 

20 bin Türk Lirası'ndan fazla ise 15 bin Türk Lirası nakit promosyon ödemesi veriliyor

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYON DETAYLARI NİSAN 2024

Ayrıca yine Yapı Kredi tarafından paylaşılan detaylara göre Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verildiğinde maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek nakit ödül ödemesi yapılıyor. Bunun dışında asıl bireysel kredi kartlarıyla toplamda bin Türk Lirası harcama yapılması halinde maaş baremi bağımsız 1.000 Türk Lirası ek ödül ve ilk defa Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapılması veya Yapı Kredi Mobil uygulamasını yeniden aktif kullanmaya başlaması durumunda da bin Türk Lirası dijital aktiflik ödülü veriliyor. Bu durumda Yapı Kredi emekli promosyon Nisan 2024 ödemeleri 18 bin TL'ye çıkmış oluyor. 

 

Türkiye'nin yüzde 30'u kaçak yapılarda yaşıyor! Prof Dr Övgün Ahmet Ercan 'depremden değil, kötü yapılardan korkuyoruz'

Ünlü profesörden beklenen İstanbul depremi için yeni açıklama!

Hyundai'nin göz bebeği Bayon ve Tucson'un Nisan 2024 fiyatları resmen açıklandı! Tam 120 bin TL'lik dev indirim şaşırttı


Geri Dön