28 / 04 / 2024

Yapı Kredi emeklilere 12 bin 500 TL veriyor! Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024!

Yapı Kredi emeklilere 12 bin 500 TL veriyor! Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024!

Emekliler internet üzerinden "En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?" sorusunun yanıtını sıklıkla araştırırken, en çok merak edilen bankalardan biri Yapı Kredi oldu. Peki Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024! 




Milyonlarca emeklinin sık sık araştırdığı bankaların promosyon kampanyaları  Mart 2024 dönemi için yenilendi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 zam alırken, banka promosyon ödemeleri de her ay güncellenmeye başladı. Özellikle kamu bankalarının yanı sıra özel bankalar arasında promosyon yarışı hızlandı. 

Emekliler internet üzerinden "En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?" sorusunun yanıtını sıklıkla araştırıyor. Ocak 2024 dönemi ile pek çok banka promosyonu 10 bin Türk Lirası'nı buldu. Özel bankalar da emekli promosyonu ve ek desteklerle müşteri kazanmak amacıyla birbirleriyle rekabet içinde. Bu kapsamda yüksek promosyon tutarı ile Yapı Kredi Bankası da dikkatleri çekiyor. 

Peki Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu ne kadar? Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? İşte Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024! 

Yapı Kredi emeklilere 12 bin 500 TL veriyor! Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024!

Yapı Kredi Bankası tarafından, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlanan Mart 2024 “Emeklilik Paketi”ni duyurdu. Söz konusu paketten faydalanmak için emekli maaşının bankadan alınması gerekiyor. 

SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olacaklar, e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacakları başvuruda, Emekli Sandığı’ndan emekli olacakların da çalışmakta oldukları kuruma ya da Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına iletecekleri emeklilik başvurusu dilekçesi ile Yapı Kredi tercih edilebiliyor. 

Yapı Kredi müşterisi olanlar ise Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden kolayca maaşlarını taşıyabiliyor. Müşteri olmayanlar ise Yapı Kredi Mobil’i indirip müşteri olduktan sonra maaşlarını taşıyabiliyor. 

Yapı Kredi emeklilere 12 bin 500 TL veriyor! Yapı Kredi Bankası emekli promosyon başvuru 2024!

Yapı Kredi, 1 Mart 2024 – 31 Mart 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığını üç sene boyunca bankadan alma taahhüdü veren emeklilere 12 bin TL'ye varan nakit promosyon imkanı sunuyor. 

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanmasının ardından ek bir şart bulunmaksızın, bir aylık net maaş 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL - 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’den fazlaysa 7.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanmasının ardından da 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verildiğinde 1.500 TL'lik ek ödeme yapılıyor. Ayrıca, sonraki 60 gün içinde asıl bireysel kredi kartları ile toplamda 1.000 TL harcama yapılırsa 2 bin TL daha ödeme yapılıyor. Ayrıca, ilk defa Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapması veya Yapı Kredi Mobil uygulamasını yeniden aktif kullanmaya başlaması halinde de 1.500 TL ilave ödeme yapılıyor. 

12.500 TL'ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubeler aracılığıyla yapılıyor. Nakit promosyon ödemesi üç sene için peşin olarak veriliyor ve söz konusu taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınıyor. 

ING Bank Mart 2024 tarifesini açıkladı! Emeklilerin hesabına trink diye işte tam bu kadar yatırılacak!

65 yaş aylığı, evde bakım parası, dul ve yetim maaşı alanlara müjde! Zamlar kesinleşti: Şimdi yeni rakamlara göz atın!

ÖTV’ye zam sinyali!

Emekliye ek zamda tarih verildi! 4A, 4B, 4C emeklileri hemen bakın! 

 


Geri Dön