Ekonomi

Yapı Kredi emekliye erken bayram ettirdi! Yapı Kredi’den görülmemiş promosyon! Yapı Kredi 2023 promosyon ne kadar?

Yapı Kredi milyonlarca emekliye erken bayram ettiriyor. İşte 2023 Yapı Kredi promosyon miktarı!Bankanın resmi web sitesi ve sosyal medya hesabından da paylaşılan promosyon ödemesi bilgilerini duyurdu

Yapı Kredi Bankası müşterileri ve müşteri potansiyeli olan kişiler için güncel promosyon ödemelerini paylaştı. Bankanın resmi web sitesi ve sosyal medya hesabından da paylaşılan promosyon ödemesi bilgilerini duyurdu.

İşte 2023 Yapı Kredi promosyon tutarı…

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala emekli vatandaşlara Yapı Kredi rekor ödemesi yapıyor. Yeni promosyon ödemeleri ise emekli vatandaşlara veriliyor.

PROMOSYONDA REKOR SEVİYE!

Ramazan Bayramı'na az bir süre kala bankalarda hareketlenmelerde başladı. Promosyon kampanyaları her bankada hız kazandı. Bu süreç ile birlikte Yapı Kredi Bankası'ndan özel bir kampanya ve güncellemeleri gelmeye başladı. Hafta sonu ile beraber de emeklilere rekor promosyon fırsatı ve düşük faizli emekli kredisi kampanyasını açıkladı.

 Emekli vatandaşların aylığını Yapı Kredi Bankası'na taşıması ile beraber bu ödemelerden ve kredi kampanyasından yararlanabilecek. Promosyon ödemesi ve gelir belgesiz emekli kredisi kullanıma sunulmaktadır. Emekliye Ramazan Bayram öncesinde uzun zaman sonra derin bir nefes aldıracak olan kampanya ve promosyon ödemesine olan ilgi de her geçen gün artmaktadır.

2023 YAPI KREDİ NİSAN AYI EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI!

Yapı Kredi Bankasınca nisan ayı ile beraber yenilenen promosyon ödemesi ile beraber de maaşını taşıyan emeklilere promosyon ödemesini yapılıyor. Maaş aralığına bakılıp, verilen promosyon ödemesi ile 8 bin 500 TL'ye varan promosyon imkanı sunuluyor. Rekor promosyonunu açıklayan Yapı Kredi Bankası şimdiden emekli ve EYT'li vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. İşte güncel promosyon ödemesi;

- Bir aylık net geliriniz 3.499 TL'ye kadar ise 4.500 TL ödenirken,

- 3.500 TL-7.499 TL arasında bulunuyor ise 5.250 TL ödeme yapılacak,

- 7.500 TL- 9.999 TL arasında bulunuyor ise 6.750 TL ödeme yapılacak,

- 10.000 TL’ nin üzerinde yer alıyorsa, 7.500 TL nakit promosyon ödenir.

Emekli promosyonu ilave olan kampanyalar ile beraber de 8 bin 500 TL'ye kadar yükseliş de elde edilmektedir.