29 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO Kurumsal Yönetim Komitesi'ni değiştirdi!

Yapı Kredi Koray GYO Kurumsal Yönetim Komitesi'ni değiştirdi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi Kurumsal Yönetim Komitesi üye değişikliği hakkındaki duyuruyu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlaşmıştır.



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi Yönetim Kurulu'nun 22.07.2015 tarihli toplantısında alınan kararları açıklamıştır.



Yapı Kredi Koray GYO Açıklama:



Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 22.07.2015 tarihli toplantısında; Şirketimizde Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sn. Hande Osma'nın 31.07.2015 tarihi itibariyle kendi isteğiyle görevinden ayrılacak olması nedeniyle, aynı tarih itibariyle yerine Sn. Bahar Tunçel Uslu'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına ve kendisinin Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir. Bu doğrultuda, Yönetim Kurulumuz tarafından kurulan Komitelerin 31.07.2015 tarihi itibariyle son durumu aşağıda belirtilmektedir :


Denetim Komitesi: Adil Giray Öztoprak (Başkan-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi), İrfan Aktar (Üye-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi)


Kurumsal Yönetim Komitesi: Sinan Erözlü (Başkan-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi), Süleyman Yerçil (Üye-Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Üyesi), Bahar Tunçel Uslu (Komite Üyesi-Yatırımcı İlişkiler Sorumlusu)


Risk Yönetim Komitesi: Sinan Erözlü (Başkan-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi), Adil Giray Öztoprak (Üye-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi)


Geri Dön