21 / 05 / 2024

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklileri tarafından merakla beklenen promosyon kampanyaları için güncellemeler de peş peşe geldi. İşte Yapı Kredi yeni emekli paketi detayları...



SSK ve Bağkur emeklileri tarafından merakla takip edilen maaş promosyonları hem özel hem de kamu bankaları tarafından arka arkaya açıklandı. Emekliler tarafından oldukça tercih edilen kamu bankaları maaş promosyon tutarları 8 bin TL ile 12 bin TL arasına çıkartınca özel bankalardan da atak gecikmedi.

Özel bankaların SSK ve Bağkur emeklilerine verdiği promosyon rakamları kamu bankalarının verdiği rakamlara göre daha cazip olurken, emekliler de özel bankaların promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Peki Yapı Kredi Mayıs 2024 için ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? İşte Yapı Kredi emekli promosyon paketi detayları Mayıs 2024...

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU MAYIS 2024

En çok tercih edilen özel bankalar arasında bulunan Yapı Kredi, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel olarak Mayıs 2024 için 'Emeklilik Paketi' sunuyor. Yapı Kredi söz konusu paket kapsamında hesaplara 18 bin liraya ulaşan nakit promosyon yatırıyor.

Bu kapsamda bir aylık emekli maaşı;

9 bin 999 liraya kadar ise 6 bin 250 Türk Lirası verilirken; 

10 bin lira - 14 bin 999 lira arasındaysa 10 bin Türk Lirası; 

15 bin lira - 19 bin 999 lira arasındaysa 12 bin 500 Türk Lirası; 

20 bin lirayı aşıyorsa  15 bin Türk Lirası promosyon veriliyor. 

EMEKLİ PROMOSYON PAKETİ MAYIS 2024

Ayrıca yine emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında yer alan Yapı Kredi tarafından paylaşılan detaylara göre Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içinde  iki yeni fatura ödeme talimatı verildiğinde maaş baremi bağımsız bin Türk Lirası ek nakit ödül ödemesi veriliyor. Bunun dışında bir de asıl bireysel kredi kartlarıyla toplamda bin lira harcama yapılması durumunda maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek ödül ve ilk defa Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapılması ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasının yeniden aktif bir şekilde kullanılmaya başlaması halinde de bin Türk Lirası dijital aktiflik ödülü veriliyor. 

Hisse senedi almak isteyenler dikkat! Kripto fenomenindan flaş uyarı geldi!

Mayıs 2024 evde bakım maaşı ödemelerini bekleyenler dikkat! 7 bin 609 TL hesaplara hangi tarihte yatırılacak? 

9 bankada resmen ay sonu depremi! Nisan 2024 için Ziraat, Akbank, Garanti, İş, Yapı Kredi ve 4 banka daha açıkladı!


Geri Dön