Ekonomi

Yapı Kredi’den 7.500 TL para iadesi kampanyası! Almak isteyenler dikkat

Yapı Kredi tarafından 7 bin 500 TL'lik para iadesi kampanyası başlatıldı. Almak isteyen vatandaşların yapması gereken şeyler var.

Ağustos ayının sonlarına gelmemizle birlikte vatandaşların cebindeki para da azaldı. Vatandaşlar maaştan önce hesaplarına ek yapabilecekleri nakit arıyor. 

Yapı Kredi'den de vatandaşların bu ihtiyacına ilişkin flaş bir adım geldi... 

Bu kampanya, özellikle tatil planı yapan müşteriler için cazip avantajlar sunuyor.

Yapı Kredi'nin kampanyası, 31 Ağustos’a kadar geçerli. Tatilbudur.com ve diğer platformlardan yapılan yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otel rezervasyonlarında, belirli harcama tutarlarına göre Worldpuan iadesi yapılacak. Kampanya kapsamında:

Yapı Kredi’nin kampanyası yalnızca peşin, 3 taksitli veya 6 taksitli işlemler için geçerli. Taksitli harcamalar ve 9 ile 12 taksitli işlemler kampanya kapsamında yer almıyor. World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak için uygulamanın indirilmesi ve "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekiyor.

DIŞARIDA KALAN HİZMETLER

Bu kampanya sadece yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otellerinde geçerli. Yurt dışı otelleri, turlar, uçak biletleri, gemi turları ve transfer hizmetleri kampanya dışında kalıyor. Ayrıca, kampanya, "Seçili otellerde sepette ek yüzde 5 indirim" ve "yüzde 25'ini Şimdi Kalanı Tatile 7 Gün Kala Öde!" gibi diğer promosyonlarla birleştirilemiyor.

Yapı Kredi'nin bu büyük para iadesi fırsatı, tatilcilerin Ağustos ayı boyunca yapacakları harcamalarda önemli bir tasarruf sağlayabilir. Kampanya ile ilgili ayrıntılar ve katılım şartları için Yapı Kredi'nin resmi kanallarını takip edebilirsiniz.