Kent Haberleri

Yapı Kredi'den emekliye promosyon müjdesi! Peş peşe ne kadar vereceklerini duyurdular!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Yapı Kredi'den son dakika emekli promosyonu açıklaması geldi. Banka emeklilere tam bu kadar para verecek... Bu paket kapsamında emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'ndan alan müşteriler çeşitli avantajlardan yararlanma fırsatı elde ediyor

Yapı Kredi, Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel bir "Emeklilik Paketi" sunuyor. Bu paket kapsamında emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'ndan alan müşteriler çeşitli avantajlardan yararlanma fırsatı elde ediyor.

Yeni emekli olacaklar için, SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olacaklar e-Devlet/SGK Müdürlükleri'ne başvurularında, Emekli Sandığı'ndan emekli olacaklar ise çalıştıkları kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'na iletecekleri emeklilik başvurusu dilekçesinde Yapı Kredi'yi tercih edebilirler.

Eğer zaten bir Yapı Kredi müşterisiyseniz, emekli maaşınızı Yapı Kredi'ye taşımak için Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi'ni kullanabilirsiniz. Ayrıca 444 0 444 / 0850 222 0 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilir, nüfus cüzdanınızla en yakın Yapı Kredi şubesine uğrayabilir veya e-Devlet üzerinden SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi'ye taşıyabilirsiniz.

Eğer Yapı Kredi müşterisi değilseniz, Yapı Kredi Mobil'i hemen indirerek müşteri olabilir ve emekli maaşınızı kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca e-Devlet veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla da SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi'ye taşıyabilirsiniz.

Başvurunuz sonrasında, ilk maaş dosyanız SGK'dan Yapı Kredi'ye gönderildiğinde, seçtiğiniz Yapı Kredi şubesinden adınıza açılacak olan "Emekli Maaş Hesabı"ndan Yapı Kredi Banka Kartı ile emekli maaşınızı almaya başlayabilirsiniz.

Yapı Kredi, 6 Nisan 2023 ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olan bir nakit promosyon kampanyası da sunuyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, SGK emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü vermelidir. Promosyon taahhütnamesi imzalandıktan sonra, aylık net gelire bağlı olarak 4.500 TL ile 7.500 TL arasında değişen nakit promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Ayrıca, ek bir koşulu yerine getiren müşteriler ek nakit ödül de alabilirler. Ek Ödül Taahhütnamesi imzalandıktan sonraki 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı verildiği takdirde, maaş baremi bağımsız 250 TL ek nakit ödül ödemesi yapılır.

Kampanya kapsamında ayrıca kredi kartı kullanımı ve bireysel emeklilik sözleşmesi gibi ek avantajlar da sunulmaktadır. Müşteriler, belirli harcama tutarlarını karşıladığında ek nakit promosyonlar kazanabilirler.

Bu promosyon kampanyası çerçevesinde yapılacak başvurular Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve Yapı Kredi şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Promosyon ve ek nakit ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacaktır.

Yapı Kredi Bankası, kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Net Gelir Aralığı (TL)        Nakit Promosyon (TL) 3.499 ve daha az 4.500 3.500 - 7.499 5.250 7.500 - 9.999 6.750 10.000 ve üzeri 7.500
Aile Bakanlığı'ndan 1.200 TL müjdesi!
T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika flaş açıklama!
İş Bankası Emekli Promosyonunda Haziran Hamlesi: Promosyon Ödemeleri Arttı!