Ekonomi

Yapı Kredi'den güzel! Sadece 12 gün içinde hemen başvurun!

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, herkese müjdeyi verdi! 200 TL’ye Varan Worldpuan hediye! 31 Ekim'e kadar hemen siz de yararlanabilirsiniz! Peki, kampanyanın ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar... "

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, herkese müjdeyi verdi! Yapı Kredi'nin açıklamaları ise şu yönde oldu:

"1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın, ödeme aracınızı Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirleyin 75 TL Worldpuan kazanın, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmelerinde (BES) ise 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın."

Bahsi geçen kampanyadan 31 Ekim'e kadar hemen siz de faydalanabilirsiniz. Peki, kampanyanın ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...

Kampanyaya katılmak için World Mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. World Mobil’e giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.

KAMPANYA AYRINTILARI!

Konut kredilerinde deprem! Ziraat, Garanti, ING, İş Bankası... Bütün bankalar açıkladı!
Dolar 12 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı!
Dolar 25 lira oluyor! Analistler tarih verdi!