29 / 04 / 2024

Yapı Kredi’den kaçırılmaz fırsat: Uçak biletinizi 1000 TL indirimli alın!

Yapı Kredi’den kaçırılmaz fırsat: Uçak biletinizi 1000 TL indirimli alın!

Yapı Kredi, Ekim ayında yeni müşterilere özel harika bir kampanya sunuyor! Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip müşteri olan ve kredi kartına başvuran herkes bu özel kampanyadan yararlanma şansını yakalayacak.



Yapı Kredi, uçak bileti almak isteyen müşterilerine kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya, bazı şartları karşılayanlar için ve belirli süre için geçerlidir.

Kampanya koşulları nedir?

Kampanya 1 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında sadece Yapı Kredi'ye ilk defa müşteri olanlar için geçerlidir ve bir müşteri bu fırsattan sadece bir kez yararlanabilir. Kampanya başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez. Yapı Kredi, kampanya detaylarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Yapı Kredi Mobil üzerinden müşteri kaydı yaptıktan ve bireysel kredi kartı başvurunuz onaylandıktan sonra, bu özel kampanyadan faydalanma hakkınız oluşmaktadır. Ancak, kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi Dijital Kartınızla ilk 24 saat içinde uçak bileti almanız gerekmektedir. Bu süre zarfı dışında yapılan bilet alımları için kampanya avantajı geçerli değildir.

Yapı Kredi’den kaçırılmaz fırsat: Uçak biletinizi 1000 TL indirimli alın!

Kampanyadan nasıl yararlanabilirim?

Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımını tamamlayarak yeni bir Yapı Kredi müşterisi olun. Müşteri olma sürecindeki görüntülü görüşme esnasında “YKUÇAK1000” kodunu müşteri temsilcisine ileterek uçak bileti kampanyasından faydalanmak istediğinizi belirtin.

Kredi kartınız onaylandıktan sonra Yapı Kredi Mobil üzerinden dijital kartınızı oluşturun.Müşteri olduktan sonraki 24 saat içinde Yapı Kredi Dijital Kart ile uçak biletinizi alın. Bu süreç içinde Türk Hava Yolları/Anadolu Jet, Pegasus Havayolları veya SunExpress'ten bilet alımlarınızda bu kampanya geçerli olacak. Kampanya kapsamında uçak bileti alışverişi için 1.000 TL iadeniz, 9 Kasım 2023 tarihinde kredi kartınıza geri yüklenecektir.

Nasıl Yapı Kredili olabilirim?

Yapı Kredi'nin online platformu sayesinde, şubeye adım atmadan saniyeler içinde hesap açma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi Mobil'deki görüntülü işlem asistanlarına bağlanarak dijital onayla hesap oluşturun. Yapı Kredi dünyasına katılmak için uygulamadaki "Yapı Kredi Müşterisi Ol" sekmesini kullanarak bilgilerinizi hızlıca girebilir ve Görüntülü İşlem Asistanıyla onay sürecinizi tamamlayabilirsiniz.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi'den flaş açıklama. Bunu yapın hemen kazanın

Kredi kartı borcu olanlara son dakika şoku! Taksitlere sınırlama, faizlere yükseliş: Perşembe günü değişiyor! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön