Ekonomi

Yapı Kredi'den Kasko sigortasında yüzde 50 indirim! Son gün 31 Mart 2023!

Yapı Kredi’den kasko sigortasında yüzde 50 indirim sağlıyor! Yapı kredi müşterilerinin faydalanabileceği kampanyaya son katılım 31 Mart 2023!

İndirimlere ek kasko tutarının %10’u kadar puan hediyesinin de yer aldığı kampanya ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor...

Yapı Kredi’den ek kasko tutarına %10 hediye puan kampanyası

Yapı Kredi Bankası müşterilerine, kasko poliçelerini oluştururken farklı avantajlardan yararlanma fırsatı sunuyor. Yapı Kredi Mobil, Bireysel Internet Şubesi ve Yapı Kredi Çağrı Merkezi üzerinden yapılabilecek poliçe oluşturma işlemlerinde, hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimi gibi seçeneklerle birlikte %50'ye kadar fiyat avantajı sağlanıyor. 

TSK mensupları ve eşleri, öğretmenler, üniversite öğretim üyeleri, emniyet mensupları (polis), mülki idare mensupları (vali, kaymakam ve yardımcıları), yargı mensupları (hakim, savcı ve yardımcıları) ile Koç ailesi üyelerine özel olarak, meslek indirimlerinde %25'e varan fırsatlar sunuluyor.

Aracınızı kullanan sürücü sayısına göre %20'ye varan indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Yapı Kredi, 01 Ocak-31 Mart 2023 tarihleri arasında Kasko sigortası alan müşterilerine özel bir olarak kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında mevcut poliçeniz veya önceki aracınızın plakasıyla birlikte hasarsızlık indirimlerine ek olarak, Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Çağrı Merkezi'nden alınan Kasko sigortasıyla %10'a varan puan hediyesi kazanmak mümkün oluyor.

Allianz Sigorta, Kasko sigortası ile araç sahiplerinin ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilebilir seçenekler sunuyor. Poliçenizi seçimli teminat yapısıyla oluşturarak, aracınızı kaza, yangın, hırsızlık, üçüncü şahıs sorumluluğu gibi risklere karşı koruma altına alabilirsiniz. Allianz Sigorta'nın güvencesiyle aracınız her zaman güvence altında olacak.

Yapı Kredi kasko kampanya koşulları

Geçerlilik süresi 01 Ocak-31 Mart 2023 arasında kullanıma sunulan kampanya kapsamında, Yapı Kredi kartı ile yapılan Kasko sigortası poliçelerinde brüt primin %10'u kadar hediye puandan faydalanmak mümkün.  Kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi Mobil uygulamasından "Sigortalar" menüsüne girerek "Kasko Sigortası" seçeneği ile ya da Bireysel İnternet Şubesi'nde "Sigortalar - Araç Sigortaları Kasko" adımından başvuru yapabilirsiniz.

Yapı Kredi'den Kasko sigortasında yüzde 50 indirim kampanyasından sorunsuz faydalanmak için aşağıdaki koşullara dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kampanyanın koşulları:

  1. Kampanya müşteri bazında geçerli olduğundan dolayı kartlar dikkate alınmayacaktır.
  2. Kasko ekranlarının yapılmasına izin verilen poliçeler ile sınırlıdır.
  3. Her müşteri kampanyadan ayda bir defa yararlanabilir.
  4. Peşin ya da taksitli olarak gerçekleştirilecek olan alışverişlerden kampanya dahilinde ilk yapılan alışveriş üzerinden puan kazanılmaktadır.
  5. Kampanyaya katılım gerçekleştirmek için World Mobil uygulamasını iOS ya da Android işletim sistemli cihazlarına indirmek ardından da uygulama da yer alan ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklanmalıdır.
  6. Kampanya kapsamında, Ocak, Şubat ve Mart 2023 tarihleri arasında satın alınan poliçeler için puan kazanılabilecektir. Kazanılan puanlar, farklı tarihlerde kredi kartlarına yüklenecek ve farklı son kullanım tarihleri olacaktır. Kullanılmayan puanlar geri alınacaktır. Detaylar aşağıdaki gibidir:

Yapı Kredi zirveden inmiyor! Emekliler böyle promosyon ücreti bir daha gelmez! Fırsatı kaçırmayın

Yapı Kredi'den ilaç gibi gelecek kampanya! 10 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Emekli için 5 bin lira ödeme yapılacak! O kamu bankasından emekliye jest!