18 / 10 / 2024

Yapı Kredi'den kiracılara özel kredi limiti! Hesabınızda para olmasa da kiralar anında ödenecek!

Yapı Kredi'den kiracılara özel kredi limiti! Hesabınızda para olmasa da kiralar anında ödenecek!

Elden kira ödeyenlerin de alanların da cezalarla karşılaşacağı dönem başlamışken, Yapı Kredi'nin 'Kiram Hesabımda' uygulamasıyla sunduğu kira kredi limiti gündeme geldi. Peki Yapı Kredi Kiram Hesabımda başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm detaylar... 




Bugünkü Resmi Gazete'de  Gelir Vergisi Genel Tebliği yayımlandı. Bu tebliğ ile konut ve iş yerlerini kiraya veren mülk sahiplerinin kira ödemelerini artık sadece banka, PTT ya da özel finans kurumları aracılığıyla tahsil etmeleri zorunlu oldu. Artık elden kira alanlara da verenlere de ceza uygulanacak. 

Bu gelişmenin ardından kiracılar, bankaların kira uygulamalarını araştırmaya başladı. Yapı Kredi 'Kiram Hesabımda' uygulamasıyla kira ödemelerine özel kredi limiti sunuyor. 

Peki Yapı Kredi 'Kiram Hesabımda' uygulaması nasıl işliyor? Yapı Kredi Kiram Hesabımda başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm detaylar... 

Yapı Kredi den kiracılara özel kredi limiti! Hesabınızda para olmasa da kiralar anında ödenecek!

YAPI KREDİ KİRAM HESABIMDA NEDİR? 

Yapı Kredi, Kiram Hesabımda ile kira ödemelerine özel kredi limiti sunuyor. Konut kiralayan ve kira ödeyen müşterilere, yıllık toplam kira bedeli için, ödenecek kira tutarı kadar kredi limiti tanımlanıyor. 

Kira ödeme günü geldiğinde hesapta yeterli tutar olmasa bile Kiram Hesabımda kredi limitinden kira bedeli alınabiliyor. Bu şekilde kiraların aksamadan yapılmasına imkan sunuluyor. 

Yapı Kredi Kiram Hesabımda uygulaması kapsamındaki kredi limiti, konut kiralarına özel tanımlanıyor ve bu şekilde kredi limiti sadece ilgili ödeme için kullanılıyor. 

Yapı Kredi den kiracılara özel kredi limiti! Hesabınızda para olmasa da kiralar anında ödenecek!

YAPI KREDİ KİRAM HESABIMDA FAYDALARI 

Yapı Kredi Kiram Hesabımda uygulaması ile kiracılar zaman kazanıyor ve ödeme kolaylığı elde ediyor. Ayrıca, uygulamanın faydaları şu şekilde sıralanıyor: 

- Taksit takip zorunluluğundan kurtarıyor. 

- Sadece hesabınızda yeterli tutar bulunmadığı durumlarda limit kullanımı devreye alınıyor.

- Düzenli bildirimler yapılıyor.

- Sadece ilgili ödeme için tanımlanan bir limit olduğu için diğer ödemeler sebebiyle aksama yaşanmaz.

Yapı Kredi den kiracılara özel kredi limiti! Hesabınızda para olmasa da kiralar anında ödenecek!

YAPI KREDİ KİRAM HESABIMDA BAŞVURU 

Kiram Hesabımda hizmetinden faydalanmak için Yapı Kredi internet sitesinden, en yakın şubeden başvuru yapılabiliyor. 

Başvuru yapıldıktan sonra sadece kira ödemesinde kullanılmak üzere Kiram Hesabımda kredi limiti talebi banka tarafından değerlendirmeye alınıyor ve değerlendirme sonucu bankada tanımlı e-posta adresinize veya cep telefonunuza SMS ile yollanıyor. 

Kiram Hesabımda hizmetinden faydalanabilmek için onaylanan limit başvurusuna istinaden, konutu kiralayan müşteriler ve konut ahibi olan müşteri ile birlikte şubelerden  Kiram Hesabımda Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Formu, Kiram Hesabımda Sözleşmesi ,Kiram Hesabımda Ev Sahibi Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Formu ve Ev Sahibi Sözleşmesi’nin imzalanması gerekiyor. Ayrıca her iki tarafın bankada açık hesaplarının olması gerekiyor. 

Ziraat Bankası uyardı, son tarih 31 Ekim! 15 gün içinde bu işlemi yapanların hesaplarına 8 bin 500 TL yatırılacak!

'Malatya depremi haritada görünmeyen fayda meydana geldi! diyen Prof. Dr. Kutoğlu uyardı! 7.2 şiddetinde deprem olacak!

Konut fiyatları 2024’te dibi gördü: Yatırımcılar endişeli


Geri Dön