28 / 04 / 2024

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.



Yüzde 0 faizli nakit avans imkanından faydalanmak için Worldcard kullanıcısı olmanız gerekmektedir. Worldcard sahibi olarak, faiz ve ek masraflardan kaçınarak 15.000 TL'ye kadar nakit avans çekme fırsatına sahip olabilirsiniz. Bu avantajdan yararlanabilmek için tek gereken şey ise Yapı Kredi'ye ilk kez müşteri olarak kaydolmanızdır. Yeni Müşterilere Özel %0 Faizli 15.000 TL Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanmak ve kredi limitinizi öğrenmek için hemen ilgili başvuru formunu doldurun.

Yapı Kredi bireysel ihtiyaç kredisine başvuru nasıl yapılır?

Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üyesi olmanız gerekmektedir. Eğer üye değilseniz veya şifrenizi unuttuysanız yeni bir şifre almak için https://internetsube.yapikredi.com.tr/ngi/huoRetailWeb.do linkine tıklayabilirsiniz. İnternet ve mobil uygulama üzerinden 7 gün 24 saat boyunca Anında Şubesiz Kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi'nde "Krediler" veya "Başvurular" menüsündeki "Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Kullanımı" adımından gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Krediyi nasıl kullanabilirim?

Kredi başvurularınızı ve onaylı kredilerinizi yönetmek için farklı seçenekler sunulmuştur. Onaylı kredilerinizi veya ön onaylı kredi limitlerinizi Krediler menüsündeki Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Kullanımı adımıyla kolayca kullanabilirsiniz. Bu işlemi İnternet ve Mobil Bankacılık platformlarımızda gerçekleştirebilirsiniz, böylece şubeye gitmeden hızlıca işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Eğer başvurunuzu şubelerden veya Kredi Şimdi kanallarından yaptıysanız onaylanmış kredilerinizi yine şubelerimizden kullanmanız gerekmektedir. Ayrıca 36 aya kadar vade seçeneği ile onaylı kredinizi hemen kullanabilirsiniz.

Onaylı kredilerinizi veya ön onaylı kredi limitlerinizi kullanma zamanınızda esneklik sunulmuştur. Tatil günleri de dahil olmak üzere her gün 02:00 - 21:30 saatleri arasında işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla detaylı bilgi için Yapı Kredi şubesine ya da müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Yapı Kredi'den flaş açıklama. Bunu yapın hemen kazanın

Kredi kartı borcu olanlara son dakika şoku! Taksitlere sınırlama, faizlere yükseliş: Perşembe günü değişiyor! 

Yapı Kredi müjdeyi verdi: Eylül ayı emekli promosyon rakamları değişti. İşte Yapı Kredi'nin emekli promosyon rakamları

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön