29 / 04 / 2024

Yapı Kredi'nin Çınar Mortgage Paket'i büyük ilgi gördü

Yapı Kredi'nin Çınar Mortgage Paket'i büyük ilgi gördü

Yapı Kredi´nin, Meşe Temel Bankacılık, Ardıç Yatırım Paketi, Çam KOBİ Bankacılığı ve Çınar Mortgage Paketleri 150 bini aşkın üyeye ulaştı



Yapı Kredi´nin, bireysel ve KOBİ müşterileri için sunduğu Meşe Temel Bankacılık, Ardıç Yatırım Paketi, Çam KOBİ Bankacılığı ve Çınar Mortgage Paketleri üç ay gibi kısa bir sürede 150 bini aşkın üyeye ulaştı. Müşterilerine ihtiyaç duyabilecekleri tüm bankacılık ürün ve hizmetlerini toplu olarak sunan paketler, fiyat avantajlarıyla bankacılık dışı işlemlerde de özel faydalar ve ayrıcalıklar sağlıyor.

Yapı Kredi bankacılık paketlerinden satın alan müşterileri için ayrıca TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikerek, Tekirdağ, Antalya, Konya ve Urfa´da ormanlar oluşturdu.

Müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak üzere yenilikçi çalışmalara imza attıklarını belirten Yapı Kredi Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer,  şöyle devam etti; "Çınar Mortgage, Meşe, Ardıç ve Çam paketleri bu çalışmaların bir ürünü... Paketler, müşterilerimizden büyük ilgi görerek üç ay gibi çok kısa bir sürede 150 bine ulaştı. Yapı Kredi olarak, müşteri odaklı hizmet anlayışımızı, yenilikçi genlerimiz, geniş hizmet ağı ve sektördeki lider uygulamalarımız ile birleştirerek müşterilerimizin ana bankası olma hedefini benimsiyoruz. Farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığımız paketleri önümüzdeki dönemde çeşitlendirmeyi sürdüreceğiz. Bankamızın yoğun ilişkisi olan müşterilerine önemli ayrıcalıklar sunan paketler ile 150 bin üyemiz için ormanlar oluşturduk. TEMA Vakfı aracılığıyla ülkemizin dört ayrı bölgesinde oluşturduğumuz ormanlarla müşterilerimizi önemli bir sosyal sorumluluk çalışmasına da ortak ettik. Müşterilerimizden olumlu geri bildirimler aldığımız paket adedini yılsonuna kadar 400 bine çıkarmayı hedefliyoruz."


Geri Dön