Sektörel

Yapı marketini açan Çırakoğlu mobilya imalatına başlayacak!

Yapı marketlerinde bir konut için gerekli bütün malzemeleri bulundurduklarını belirten İnşaat firma sahibi Mehmet Ali Çırak, "Kahramanmaraş'ta birçok yapı market var, mevcut firmalarımız tamamı belirli marka ürünleri satarak faaliyetlerine devam ediyor"

Mehmet Ali Çırak, kendilerinin ise bir konut için gerekli bütün ürünlerle müşterilerine kıyaslama imkanı sunduklarını söyledi. Ahşap mobilya imalatı için de altyapı çalışmalarım tamamladıklarını aktaran Mehmet Ali Çırak, 2015 yılında üretime başlayacaklarını açıkladı. 


Verdikleri hizmetin sürekli müşteri Kahramanmaraş'ta Çırakoğlu İnşaat'ı etti. Çırak, "İnsanlar, bu konuda duyarlı memnuniyeti gerektirdiğini ifade eden kurduk. Konut üretiminden kalıp, duvar, davranmakta oldukça haklı. Biz de bu koÇırakoğlu İnşaat firma sahibi Mehmet sıva, seramik döşeme, saha betonu, çevre nuda duyarlıyız. Müşterilerimizin konu Ali Çırak, firmalarının bir vitrini olması düzenlemesi gibi inşaat alanlarında hiz- tunda kullanacakları malzemeleri yapı gerektiği yönünde talepler artınca, Çı- met veriyoruz" dedi. marketimizdeki teşhirimizden Görmerakoğlu Yapı Marketi açma kararı aldık- Kahramanmaraş'ın bir deprem bölge- lerine olanak sağlayacağız" diye konuşlarım ve marketi bu yıl faaliyete geçir- si olduğuna değinen Çırak, bu nedenden tu. Ayrıca müşterilerinin, inşaatlarında diklerini bildirdi. Çırak, "Sektördeki 25 dolayı halkın inşaat sektöründe olduk- karkas adı verilen beton arma kısmını yıllık tecrübemizin ardından 2007'de ça hassas ve duyarlı davrandığım ifade tamamlamış olmaları durumunda inşaMüşterilerimizin konutunda kullanacakları malzemeleri yapı marketimizdeki görmelerini sağlayacağız. 


Tüm kısımlarına talip olduklarım ve tek elden, kolay ödeme seçenekleriyle hizmet sunmaya devam ettiklerini sözlerine ekleyen Mehmet Ali Çırak, "Çırakoğlu Yapı Market'te çelik kapı, laminat parke, hırdavat ürünleri, duşakabin, asma tavan, seramik, ısıcam çeşitleri, vitriye malzemeleri, PVC ürünleri, mermer ürünleri ve ahşap mobilya malzeme çeşitleri bulunuyor" açıklamasını yaptı. 


"Kahramanmaraş merkezde bulunan ilçelerimize üretim yapıyorduk. Şimdi çevre ilçelere ve yalan komşu illere kendi markamızı göndermeye başladık" diyen Çırak, önümüzdeki beş yıl içinde Çırakoğlu markasıyla PVC ve ahşap mobilyaları bölgedeki tüm il ve ilçelere göndermeyi hedeflediklerini aktardı. Çırak, "Bu konuda uzman kadromuzu ve altyapı çalışmalarımızı tamamladık " diye konuştu. 


Dünya Bölge