Sektörel

Yapı ve Sodex 2010 Fuarı'nda ODE rüzgarı esti

ODE Yalıtım, Yapı 2010 Fuarı'nda ve ISK - SODEX 2010 Fuarı'nda yeni ürünlerini yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda ziyaretçi ile buluşturdu

ODE Yalıtım, 5-9 Mayıs 2010 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Yapı 2010 Fuarı'nda ve 5-8 Mayıs 2010 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ISK - SODEX 2010 Fuarı'nda yeni ürünlerini yurtiçi ve yurtdışından gelen çok sayıda ziyaretçi ile buluşturdu.
 
Yerel bir güçten bir dünya markası yaratmak hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Ode Yalıtım, katıldığı fuarlar süresince yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda müşterisini ağırladı. Ode Yalıtım Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Türker, Yapı 2010 ve ISK-SODEX 2010 fuarlarında yabancı ziyaretçi sayısın oldukça yüksek olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti: “Biz yurt içinde sadece 2 fuara katılıyoruz. Sektöründe lider firmaların boy gösterdiği bu fuarlara katılarak yeni ürünlerimizin tanıtımının yanı sıra bayilerimizle ve müşterilerimizle bir araya geliyoruz. Tabii ki  hedef kitlemizi geliştirmek ve müşteri portföyümüzü arttırmak da fuara katılmaktaki başlıca nedenlerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca fuara katılan yabancı ziyaretçi sayısının fazla olması ihracat ağımızın genişlemesini destekleyecektir.”
 
ODE Yalıtım, Yapı 2010'da fuarında mevcut yapı grubu ürünlerinin yanı sıra piyasaya sunduğu yeni ürünleri Ode Rockflex Taşyünü, ODE Shingle, ODEPlan PVC Su Yalıtım Membranları ve OnduDE Bitüm Oluklu Membran'ı da standında sergileme fırsatı buldu.
 
ODE Yalıtım, ISK SODEX 2010'da ise standında; ODE Starflex levha, boru, şilte ürün tipleri ile ODE R-flex Elastomerik Kauçuk Köpüğü, ODE Ductflex Esnek Hava Kanalları ve ODE Flex Polietilen Köpük ürünlerine yer verdi.