27 / 04 / 2024

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.



Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; a) Her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak proje ve uygulamalarını yapmak,yaptırmak. b) Bilumum resmi özel inşaat taahhüt işleri, dekorasyon taahhüt işleri, kat karşılığı ve anahtar teslimi inşaat yapmak yaptırmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak toplu konut tesis ve inşaat etmek, ettirmek, inşaatların taşeronluğunu üstlenmek ,plan projelerini çizmek çizdirmek.Bilumum inşaat ve hırdavat malzemelerinin imalatını alım satımını ,ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. c) Yurt içinde genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese, teşebbüs ve kuruluşların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetine, inşaat onarım tesisatı teçhizat ve montaj taahhüt işleri ile proje teknik müşavirliği mimarlık ve mühendislik hizmetlerine ilişkin ihale ve pazarlıklara katılmak ve bu işleri tek başına veya diğer gerçek veya tüzel kişilerle yapmak yaptırmak...ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler,
 


Geri Dön