Kent Haberleri

Yapıkredi'den yeni kampanya müjdesi! 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Yapıkredi'den güzel haber geldi. Banka yeni kampanyasını web adresinden duyurdu. 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var.Banka, web adresi üzerinden duyurulan kampanyasıyla müşterilerine avantajlı bir alışveriş fırsatı sunuyor

Türkiye'nin önde gelen bankalarından YapıKredi, müşterilerine özel olarak hazırladığı yeni kampanyasını duyurdu. Banka, web adresi üzerinden duyurulan kampanyasıyla müşterilerine avantajlı bir alışveriş fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında müşteriler, belirli bir tutar ve taksit seçeneğiyle yapacakları alışverişlerinde birbirinden cazip fırsatlar ve indirimlerden yararlanabilecekler.

 

Yapıkredi'den yeni kampanya müjdesi! 7 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!..İşte ayrıntılar...

World Kart'ın "World Mobili Arkadaşlarınızla Tanıştırın" kampanyası, mevcut World Mobili kullanıcılarının arkadaşlarını mobil uygulamaya davet etmeleri ve davet edilen her arkadaşın ilk kez mobil uygulamaya giriş yapması durumunda, her iki taraf için de 200 TL değerinde WorldPuan kazanma fırsatı sunuyor.

 

Kampanyaya katılmak için, World Mobili uygulamasını indirmiş olan mevcut kullanıcıların uygulamalarında bulunan "Arkadaşını Getir, WorldPuan Kazan" butonuna tıklaması ve arkadaşlarının adını, soyadını ve cep telefonu numarasını girerek davet göndermeleri gerekiyor. Davet kabul edildikten sonra, davet edilen kişi ilk kez World Mobili uygulamasına girdiğinde, her iki taraf da 200 TL değerinde WorldPuan kazanacak.

 

Kampanya 7 Mayıs tarihine kadar geçerlidir ve her mevcut kullanıcı en fazla 10 kişiyi davet edebilir. Kazanılan WorldPuan'lar, kullanıcıların sonraki alışverişlerinde kullanılabilecek veya WorldPuan programında bulunan diğer ödüllerle değiştirilebilecek.

 

Bu kampanya ile hem mevcut World Mobili kullanıcıları hem de yeni kullanıcılar için faydalı bir fırsat sunuluyor. Yeni kullanıcılar, World Mobili uygulamasını deneyimleyerek avantajlı alışveriş imkanlarından yararlanırken, mevcut kullanıcılar da arkadaşlarını avantajlı bir fırsatla tanıştırmış oluyorlar.

Garanti Bankası'ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!
5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...
Faturası yüksek gelen vatandaşlara nefes olacak müjde! Peş peşe açıklandı! Hemen başvurun, indirimi kapın!