Kent Haberleri

Yardım muhtaç vatandaşlar dikkat! Bu kişilere PTT'den 1.100 TL para verilecek!

Birçok farklı kalem için devlet ödeme yaparken, PTT kartlarını kullanan vatandaşlara önemli bir açıklama yapılıyor. Kart sahipleri 1.100 TL alacak. Ödemeler 1 yıl süreyle hesaba nakit olarak yapılır. İşte ödeme ile ilgili tüm detaylar... 100 Türk Lirası destek ödenecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan destek programı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara 1.100 Türk Lirası destek ödenecek. Bakanlığın teklif ettiği ödemelerin aylık olarak ödeneceği söylenirken, uygunluk şartları da merak konusu. İşte ödeme ile ilgili tüm detaylar...

 

1 YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yapılan nakdi yardımlar ardışık niteliktedir. Çocuklardan yaşlılara, hastalardan yakınlarına kadar pek çok kişinin aldığı yardımlarla ilgili detaylar ortaya çıktı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek paketinden faydalanmak için başvuru şartları şöyle:

Belirtilen başvuru şartlarını sağlayan vatandaşların başvuru işlemlerini e-devlet sistemi üzerinden yapabileceği belirtildi.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE KADAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan destek ödemeleri için hanedeki kişi sayısına göre farklı tutarlarda ödeme yapılmaktadır. Vatandaşlara aylık gelirlerine göre yapılan ödemeler şöyle:

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!
Milyonlarca emekliye kara haber verildi! Kimse bunu beklemiyordu!
Altın ters takla attı, olanlar oldu! Rakamı duyan kuyumculara akın ediyor!