Kent Haberleri

Yardıma muhtaç vatandaşlara son dakika açıklaması! 15 bin TL para verilecek!

Hükümet, belli şartları karşılayan kişilere tek seferlik olarak 15 bin TL maddi yardım sağlayacak. Bu yardımdan faydalanmak için uygun olanların hesaplarına ödeme yapılacak. Detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz... Bu fırsattan yararlanmak için belirli şartları yerine getirmek gerekmektedir

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşlara karşılıksız olarak tek seferde 15 bin TL'ye kadar ödeme yapacak. Bu fırsattan yararlanmak için belirli şartları yerine getirmek gerekmektedir. Devletin sunmuş olduğu bu destek, faydalanmak isteyenler için harika bir fırsat sunmaktadır.

 

15 BİN TL ÖDEME ANINDA VERİLECEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla belirli şartları sağlayanlara 2 bin TL ile 15 bin TL arasında değişen destek ödemeleri yapacak. Başvurular e-Devlet veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yapılabilir. Başvuru kabul edilen kişilere ödemeler PTT veya Ziraat Bankası üzerinden yapılacaktır. Ancak destek ödemeleri için belirli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için başvuru kriterleri ve ayrıntılar bakanlık tarafından açıklanacak.

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Tek seferlik destek yardımından faydalanmak için belirli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Kirada oturanlar, sosyal güvencesi olmayanlar, afetzedeler, evi hasarlı olanlar, engelliler ve asgari ücretin altında bir gelire sahip olan aileler bu ödemeden yararlanabilirler. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları'ndan yardım alan kişiler de başvuru yapabilirler. Başvurular e-Devlet ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yapılabilecek. Başvurusu kabul edilen kişilere PTT veya Ziraat Bankası üzerinden ödeme yapılacak.

A101'den çılgın fırsat! Fiyatlar birden peş peşe düştü! Sakın bu fırsatı kaçırmayın! İşte 15-21 A101 Kataloğu!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! 850, 950, 1.100, 1.200 TL para verilecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!