Genel

Yarın hava nasıl olacak? Yeni haftada hava güneşli mi olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yarın için yayınladığı hava durumu raporu merakla araştırılıyor. İşte yeni haftanın hava durumuna dair detaylar!Meteoroloji, yağışın etkili olacağı illeri ve yaşanacak olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu

Yarın öğleden sonra Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Kayseri, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Sivas, Konya ve Karaman ili çevrelerinde sağanak yağış beklenmektedir. Meteoroloji, yağışın etkili olacağı illeri ve yaşanacak olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

İşte hava durumuna dair merak edilen ayrıntılar…

YAĞIŞ HANGİ İLLERDE VAR?

Ege, Batı Akdeniz ve Orta Karadeniz bölgelerinde de yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre Uşak, Denizli, Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa, Burdur, Isparta ve Antalya çevreleri ile Muğla, Aydın ve İzmir'in iç kesimlerinde öğle saatlerinden başlayarak da yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak olacağı uzmanlar tarafından tahmin ediliyor.

Tokat, Amasya, Çorum, Samsun ve Ordu çevrelerinde öğle saatlerinden sonra da yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtilirken, yağışların Ege ve Batı Akdeniz bölgesinde de yarın saat 12.00 ile 22.00 aralığında, Orta Karadeniz'de 08.00 ile 21.00 saatleri arasında olacağı tahmin ediliyor.

İşte bölge bölge hava durumu detayları...

MARMARA BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu olacakken, öğle saatlerinde sonra da Tekirdağ ve Sakarya çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği aktarılıyor.

BURSA 15°C, 27°C derece arası

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 18°C, 25°C derece arası

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 18°C, 25°C derece arası

Parçalı ve az bulutlu

EGE BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği belirtilirken, öğle saatlerinden itibaren de Afyonkarahisar, Denizli ve Muğla çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı aktarılıyor.

DENİZLİ 20°C, 30°C derece arası olacağı,

Parçalı ve çok bulutlu olacağı aynı zamanda da öğle saatlerinden sonra da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

İZMİR 20°C, 29°C derece arası

Parçalı ve az bulutlu olacaktır.

MUĞLA 18°C, 27°C derece arası olacağı belirtildi.

AKDENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği bilgisi verilirken, zaman zaman da yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtiliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra (Eskişehir hariç bölge) genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul'da cumartesi pazar hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak? Yarın hava güzel olacak mı?

Meteoroloji yayımladı! Yarın hava nasıl olacak? Yarın İstanbul'da yağmur var mı? İşte il il hava durumu!