27 / 04 / 2024

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

 Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

Yarısı bizden kampanyasında kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak. Krediden doğan borçlarını güvence altına almak isteyenler için de yüzde 40’a varan indirimlerle sigorta yaptırabilecek.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, hak sahiplerine bir konut için 700 bin liraya kadar hibe, 700 bin liraya kadar da kredi verilecek. İş yerleri için ise 350 bin liraya kadar hibe, 350 bin liraya kadar da kredi desteği sağlanacak. Kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak.

Yarısı Bizden kampanyasından yararlanarak evini kentsel dönüşüm desteği ile yenilemek isteyen İstanbullular, krediden doğan borçlarını, kendileri ve yakınları için güvence altına almak isterlerse, olayinkolayi.com üzerinden satın alacakları Kredi Hayat Sigortalarını yüzde 40’a varan indirimlerle yaptırabilecek.

 Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40 a varan sigorta avantajı

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE YÜZDE 40'A VARAN SİGORTA AVANTAJI! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan “Yarısı Bizden” kampanyasının İstanbul ayağına yönelik detayları
belli oldu.

Mega kentte gerçekleştirilecek dönüşüm projelerinde, hibe desteği yanındadevletin sunduğu avantajlı kredi olanaklarından yararlanmak isteyen hak sahipleri, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.’nin dijital platformu olayınkolayı’ndan Kredi Hayat Sigortalarını yüzde 40’a varan avantajlı fiyatlar ile satın alabilecekler.

Yarısı Bizden kampanyasına başvuru yapan İstanbullular, olayinkolayi.com üzerinden yalnızca 6 kısa bilgi ile Kredi Hayat Sigortası için anında ön teklif alabilecek.

 Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40 a varan sigorta avantajı

olayinkolayi.com, Kredi Hayat Sigortası konusunda sadece hayatın beklenmeyen sürprizlerine karşı kredi borcunu avantajlı fiyatlarla güvence altına almakla kalmıyor, aynı zamanda sunduğu ücretsiz asistanlık hizmetiyle de tüketicilerin kredi yolculuğunda birçok sorusuna yanıt vererek, kolay çözümler sunuyor.

Yarısı Bizden Kampanyasına katılarak kredi kullanmayı planlayan İstanbullular, olayinkolayi.com platformunu kullanarak hızlı ve pratik şekilde Kredi Hayat Sigortalarını yaptırabiliyor.

Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL!

Milyonlarca İstanbulluyu yakından ilgilendiriyor! Yarısı bizden kentsel dönüşüm kampanyası ile ilgili 5 soru 5 cevap!

Uzmanlardan yarısı bizden kampanyası açıklaması: Kentsel dönüşüme ilgi artacak, inşaat sektörü hareketlenecek!

Geri Dön