Kripto Paralar

Yasadışı menkul kıymet satmakla suçlanıyordu! Dev firma İflas etti

Kripto para borsası Bittrex, ABD'de iflas başvurusunda bulundu. Borsa, bir zamandır ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) aracılığı ile açılan bir soruşturma ile ilgileniyordu. Peki yatırımcı ne olacak?Dünyanın en eski kripto para borsaları içinde yer alan Bittrex, iflas başvurusu yaptı

Kripto para camiasında dikkat çeken bir olay meydana geldi. Dünyanın en eski kripto para borsaları içinde yer alan Bittrex, iflas başvurusu yaptı. Bir zamandır zaten zorda olan borsa, karşılaştığı güçlüklerin üstesinden gelmeyi becerememiş gibi görünüyor.

Bittrex, bir zamandır ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile uğraşıyordu. SEC'in açtığı soruşturmaya göre borsa, 2017 ila 2022 seneleri içinde alakalı kurallara aykırı davrandı ve tam 1.3 milyar dolar haksız kazanç sağladı. İşte tüm bu tartışmaların gölgesindeyken Bittrex, nisan ayı bitiminde da ABD'deki operasyonları durdurmaya karar verdi. Bugün ulaştığımız nokta, bir zamandır zaten sallantıda olan Bittrex için yolun sonuna gelindiğini gözler önüne seriyor.

Emekliler bu habere çok üzülecek! Bankalara şikayet yağdı

Erken emeklilikte küçük esnafa müjde! Tam 1 milyon kişi faydalanacak

Merkez Bankası'nın milyar dolarlık müdahale